ponio11 napisał(a):Ja mam male pytanie czy Crysis wyjdzie tez pod DX 9.0.,bo jak maja wydac tylko pod dx 10 to zapewne malo osob zdecyduje sie na Viste ze wzgledu na wymogi gier na nich oraz samej Windy.Jak wydadza pod dx 9 to bedzie gicior

Przed Vista nie uciekniesz...Moze jeszcze jest o niej dosc cicho, ale wkroczy z impetem.Bedzie tak, jak z XP - wszyscy narzekali na wymagania, na wyglad i bajery, ale teraz praktycznie 95% uzytkowników komputerów majacych sprzet na poziomie 1 GHz i 256 RAM uzywa XP'ka...Sama Vista w porównaniu z wymogami gier Next-Gen bedzie miala dosc smieszne wymagania, ale bez 64 bit, wielordzeniowych procków i kart na poziomie min. GF 6 nie ma co sie brac za instalacje tego...
Ale rok wystarczy, by sie wszyscy przekonali, duza zreszta bedzie 'zasluga' programistów, którzy beda tworzyc aplikacje tylko pod Viste...
A co do Crysisa - majac GF'a 7xxx pograsz
Aha, moze to troche opóznione, ale chcialem zawiadomic, ze wreszcie przekonalem sie do Far Cry - w 1024x768, na max detalach, z HDR i SM 3.0 ta gra calkiem dobra grafike, jak na rok kompilacji 2004

Spodobala mi sie po ponad póltora roku od wydania

Zwracam honor wszystkim fanom FC.
AMD FX-8350 @4500 | Gigabyte GA-970A-UD3 | 2x 4GB DDR3 1600 Kingston | Gigabyte GF 660 OC | OCZ Vertex 4 SSD | OCZ ModXStream Pro 600W | Iiyama E2407HDS | Windows 7 Pro.
Canon EOS 550D | LG 4X HD | Fiat Stilo 2007 MultiJet 150 KM.