Może ktoś zapodać gdzie są dokumenty UHSF # 1? Mam je znaleźć, w opisie w PDA niby napisane gdzie ich szukać, ale nijak znaleźć nie mogę chyba, że coś nie doczytałem. I jeszcze. Gdzie ku%$#wa w Prypeci jest w ogóle stacja metra? Są podziemne przejścia, z których wyłażą snorki, jest podziemny parking, zejścia do jakichś kanałów, "karuzela", stadion, ale metro? No nie przyczaiłem, ale może dlatego, że grałem onegdaj w Priboi'a i nie przeszedłem w całości, więc teraz się motam. Ale jest fajnie, tylko gdzie karfa są te dokumenty?
Druzja pamagicie...
I jeszcze jedno, co mnie osłabiło. Przy wyprawie "na karuzelę", czyli jak doszedłem do Prypeci, to już od magazynów Wolności powoli zaczęły mi się wyczerpywać zapasy żarcia. Po dojściu do miasta, jak nie masz odpowiedniego zapasu to można zdechnąć z głodu. Żaden z ubitych, czy żywych nie ma nic do jedzenia, tylko same kulki i spluwy. Do tego stopnia, że musiałem z Prypeci dymać z powrotem do baru, żeby michę dorwać i się w prowiant zaopatrzyć, bo inaczej padł bym z głodu jak pies Pluto, a wracając po drodze to jeno 2 ubitych kolesiów po chlebku miało, więc tylko dzięki temu przeżyłem i do baru dotarłem w ogóle. Masakra z tym, ale już zaopatrzony i gotowy do ponownej wyprawy jestem
I tu, jak już gdzieś wcześniej pisałem, przydała by się właśnie możliwość zapolowania i zeżarcia jakiegoś mutanta, a z takiego dzika, czy chimery było by co pojeść. Mogło by to być radioaktywne of kors, ale np. flaszka, czy dwie wódy załatwiała by sprawę. Szkoda, że takiej opcji nie ma.
Pzdr,
EDIT:
Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina..
Zaprawdę powiadam Wam, że chyba znalazłem odpowiedź, gdzie są te dokumenty (muszę to jeszcze sprawdzić jak wrócę na chate), o które pytałem wyżej, a wystarczyło mi porządnie przeszukać temat na forum. Nygus ze mnie czasem wyłazi, więcej grzechów nie pamiętam i obiecuję poprawę (czyli dokładniejsze rycie w temacie).