Ambitne plany...? Świetnie, na prawdę pochwalam.
Sam chyba wiesz jak bardzo znane i szanowane są owoce Twojej twórczości.
Zauważasz też z pewnością to, że niektóre obrazki niektórych userów są jakby próbą ich własnych możliwości wzorowanych na Delirium. Jak dla mnie to dostateczny dowód, że to co tworzysz nie jest byle czym. Oby tak dalej - co do tego chyba nikt nie ma zastrzeżeń, prawda?
Jednak co do ostatniego delirka, czyt. przymiarki do czegoś 'grubszego' mam malutki zastrzeżenie. Oczywiście jestem znany z tego, że czepiam się szczegółów, jakichś pierdółek, jednak każdy ma swój charakter i tym razem chciałbym poruszyć temat czcionki, której użyłeś w trzynastce, a która nie posiada polskich znaków. Jedni mają zlewkę na takie drobnostki, a innych - mnie na ten przykład - 'boli' różnica w wyglądzie tekstu.
Tak więc osobiście chciałbym polecić czcionkę Octin Spraypaint, która - moim zdaniem - bardzo pasuje do ciemnej tonacji nadchodzącego komiksu. Posiada polskie znaki, ewentualnie pozostaje także Strelok v2, ale cóż... Jednak tak wygląda trzynastka wraz z Octinem:
Tak, wiem, że zjadłem "M", ale w tej chwili nie mam czasu poprawiać. ^^
Generalnie mam na myśli odszukanie i zaimplementowanie względnie klimatycznych czcionek z polskimi znakami pasujących do ogólnej twórczości bądź poszczególnych, oddzielnych (może w przyszłości) komiksów. Słowem - by wszystko było ślicznie dopasowane i bezbłędne.
- - -
Swego czasu miałem zamiar stworzyć coś na podstawie Stalkera.
Głupiego, dennego, bezsensownego, ale jednak z pewnym morałem.
No i też z nudów, a jakże by inaczej.
Żałosny komiks porzuciłem w trakcie. Zgubiłem gdzieś wątek, a chęci zdechły.
Ambitniejszych pomysłów brak.