Eh, ciezko kapujacy... Ta na trzecim zdjeciu Usmiech Oczywiscie ta w bialym tez jest wporzadku. Ba, wszystkie sa, ale wybór troche maly
Eh stary, po 1; zapytalem poniewaz azjatki sa conajmniej 2, jest jeszcze ta na 1 fotce, ale ta chyba nie pochodzi z azji.
po 2; piszesz maly wybór, toz to przeciez napisalem w pierwszym poscie aby dawac równiez swoje propozycje, tak trudno jest przeleciec galerie z babeczkami i wybrac co ciekawsze sztunie?
I znów fajna blondi w czerwieni I to na dwóch fotkach...Ma fajny usmiech...i nie tylko usmiech Ta z ostatniej fotki ma sie czym pochwalic Ale jakos mi do gustu nie przypadla
Jesli chodzi o scislosc to chcialbym zaznaczyc, ze ta czarnulke na ostatniej fotce przedstawilem tylko ze wzgledu na jej uwarunkowania fizyczne pozwalajace na nurkowanie bez butli tlenowej
Hehe mosn zastosowal opcje hurtowa a z tych 73 fotek :shock: ja wybieram pania w czerwonym lateksie promujaca gre Sin Episode(ma to cos, ten diabelek w jej oczach) stawiam egzekwo na 1 miejscu razem z brunetka z PLAYLOGIC
EDIT:
wortal gry.wp pokazal 1cz. galerii http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,28167;core.html z babeczkami z E3 co prawda wiekszosc mozna bylo juz zobaczyc na innych stronkach, ale pare rodzynków tez sie znalazlo Oto moje rodzynki: