Pare pytan , jestem nowy

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Pare pytan , jestem nowy

Postprzez Stalkerion18 w 16 Cze 2009, 14:52

Siemka jestem nowy gra na patchu 1.5.0.7 i mam pare pytan

Czy jest jakis mod ktory daje udzwig 100 albo 150kg ? Bo 500kg to troche przesada moim zdaniem , wpisywalem w szukaj ale wyskoczyly tylko te z 500kg . I czy ten mod by sie nie gryzl z tym [Random Mod] (v1.0) Urozmaicenie Rozgrywki ?

Chcialem wziac moda " [Random Mod] (v1.0) Urozmaicenie Rozgrywki" i w temacie jest poruszone ze zamiast celownika jest Kropka i podany link do zmiany spowrotem na celownik krzyrzykowy ale ten link wygasl chyba , czy mozna prosic o przywrocenie tego linka zeby byl ten celownik normalny ?

I jest tam jeszcze podane ze mozna wyrownac lub podglosnic dzwiek lektora PL bo jest on rzeczywiscie cichy i gdzie to moge znalezc ? Tak bylo napisane: " no i obowiązkowo wgrać: stalker czyste niebo pl audiohotfix = wyrównuje poziom głosu npc-ów z lektorem pl."

I do ktorej frakcji prponujecie dolaczyc i dlaczego ? i ZA co walcza te frakcje tzn w jakiej sprawie ?
Stalkerion18
Kot

Dołączenie: 16 Cze 2009, 13:28
Ostatnio był: 17 Cze 2009, 19:01
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Pare pytan , jestem nowy

Postprzez Mati426 w 20 Sie 2009, 10:33

Moda chyba nie ma, ale możesz kupić egzoszkielet i dodać do tego ze dwa artefakty ,,Złota rybka" i będziesz miał udźwig chyba 150 :D
Awatar użytkownika
Mati426
Kot

Dołączenie: 02 Lip 2009, 17:53
Ostatnio był: 08 Gru 2014, 21:21
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Striker
Kozaki: 1

Re: Pare pytan , jestem nowy

Postprzez Michu w 20 Sie 2009, 11:31

Sam napisałeś 'czyste niebo audiohotfix pl'

skopiowałem i wkleiłem do google, pierwszy link :
viewtopic.php?f=54&t=3550

Tak trudno jest używać google? Udźwig raczej nie będzie się gryzł z modem, ale możesz sobie samemu zmienić, nie wiem czy nie jest to już na forum.

Kurfa, Michu, odwiedzasz wątki, które nie są w prawidłowym dziale i nic nie robisz? :| Jakbyś nie zauważył to nie ejst dział od pytań. Przenoszę sam... jak zwykle. - xKoweKx
Awatar użytkownika
Michu
Very Important Stalker

Dołączenie: 10 Lip 2007, 00:34
Ostatnio był: 30 Cze 2024, 22:02
Miejscowość: Jelenia Góra
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 131

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości