Kontroler przy drugiej wizycie w X16

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Kontroler przy drugiej wizycie w X16

Postprzez skorek11xn w 15 Sie 2009, 14:07

Witam. Po misji w X16 oddałem dokumenty barmanowi i poszedłem się zabawić w zarabianie kasy. Poszedłem nad Jantar i do budynku którym się wchodzi do X16. Zaraz po przejściu bramy do kompleksu budynków przed laboratorium zacząłem odczuwać dźwięki psioniczne i kręcił mi się ekran. Od czasu do czasu robił się czerwony. Gdy doszedłem do budynku do którego się wchodzi do X16 wyszedł mi z niego kontroler. Dziwny kontroler. Pomijam fakt że cały ekran mi się telepał i był cały czerwony lecz hp nie ubywało. Koleś był grubszy od tego co siedział przy Duchu w X16 czy tego w katakumbach w Agropromie. Mało tego to w ogóle mnie nie atakował. Raz we mnie ruszył jak nibypies ale nic mi nie zabrał. Do tego jeszcze snorki go atakowały...ciekawe.. Gdy go zabiłem podszedłem zobaczyć czy to coś 'unikalnego'.
Jego zdjęcie wogóle się różniło od zwykłego kontrolera. Może mi ktoś powiedzieć co to było?

Moge zamieścić screen'y, które zrobiłem lecz nie wiem gdzie je gra usadziła bądź nagrać filmik..oO
skorek11xn
Kot

Dołączenie: 15 Sie 2009, 13:51
Ostatnio był: 04 Kwi 2013, 17:45
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Kontroler przy drugiej wizycie w X16

Postprzez Crisu w 15 Sie 2009, 14:10

Zwykły bug, neutralny Kontroler, nic nadzwyczajnego. IMO Close.
"Дай мне мой респект, не больше не меньше."
Awatar użytkownika
Crisu
Legenda

Dołączenie: 05 Paź 2007, 20:16
Ostatnio był: 26 Sty 2017, 10:51
Kozaki: 47

Re: Kontroler przy drugiej wizycie w X16

Postprzez Soviet w 15 Sie 2009, 16:49

skorek11xn napisał(a):zacząłem odczuwać dźwięki psioniczne

Nie mogłem się powstrzymać :).

IMO Crisu ma rację.