Nagły wysyp

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Nagły wysyp

Postprzez teawhoyou w 31 Lip 2009, 00:14

Witam.
Mam problem przy misji z wyłączeniem mózgozwęglacza:
Wchodzę do tego wagonu by wejść do bunkra kontrolnego, tam zabijam kilku typków, przechodzę przez taki luk po prawej iiiiii......... "bzzzzddrrrrryyyy Bugfix coś tam coś tam i gra się wyłącza". Teraz nie mogę nawet załadować stanu gry, bo zapisałem tuż przed przejściem przez te feralne drzwi. Ktoś pomoże?

Mój log:

FATAL ERROR

[error]Expression : fatal error
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : D:\xray-svn\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp
[error]Line : 70
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : LUA error: ....r. - shadow of chernobyl\gamedata\scripts\_g.script:20: bad argument #2 to 'format' (string expected, got no value)

stack trace:

-------------------------------------------------------END OF LOG :) --------------------------------------------------------------

POMOŻE KTOŚ?
Ostatnio edytowany przez teawhoyou, 01 Sie 2009, 00:12, edytowano w sumie 1 raz
Image
Image
Image
Awatar użytkownika
teawhoyou
Kot

Dołączenie: 31 Lip 2009, 00:08
Ostatnio był: 04 Sie 2009, 17:56
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Nagły wysyp

Postprzez Michu w 31 Lip 2009, 01:59

Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści loga błędu (Dokumenty udostępnione/STALKER-SHOC/logs) od linijki FATAL ERROR.

Od linijki FATAL ERROR, a Ty żeś skopiował całe... Dobra edytowałem za Ciebie
Ja polecam pójśc od wcześniejszego sejwa, błąd dosyć częsty. Tzn widzę że piszesz że nie możesz zładować, ale nie masz jakichś wcześniejszych?

Ktoś pomorze?

- Niestety, Dolny Śląsk :(
Awatar użytkownika
Michu
Very Important Stalker

Dołączenie: 10 Lip 2007, 00:34
Ostatnio był: 30 Cze 2024, 22:02
Miejscowość: Jelenia Góra
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 131

Postprzez caleb59 w 31 Lip 2009, 10:42

Nie widze wzmianki o zainstalowanym patchu - przeinstaluj gre i doinstaluj 1.0004 po czym rozpocznij gre od nowa (niestety ale trzeba)...Jesli natomiast masz patcha to nic z tym nie zrobisz - Stalkery maja to do siebie ze czesto i gesto w niejasnych okolicznosciach sie "krzacza" - sam mialem bugtrapa w tym samym miejscu co Ty + jednego nad Jantarem - mnie na szczescie save'y nie ulegly uszkodzeniu...
                        Image
| Ryzen 7 5800X3D | 32GB DDR4 RAM | RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X RAM | Windows 11 Pro x64 |
Awatar użytkownika
caleb59
Administrator

Dołączenie: 23 Sie 2008, 18:59
Ostatnio był: 12 Lis 2024, 20:23
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 672

Postprzez monolit1935 w 31 Lip 2009, 11:03

najlepszym sposobem na odzyskanie stabilnej gry jest co prawda wgranie wcześniejszego sejwa jednak na innym poziomie(często dochodzi do sytuacji że gra nie wczyta do końca)
Image
Awatar użytkownika
monolit1935
Stalker

Dołączenie: 01 Lip 2009, 22:49
Ostatnio był: 15 Lip 2015, 12:11
Miejscowość: generatory z 1935
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 4

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 35 gości