Zranieni Stalkerzy, Czy da się zranić przeciwników

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Zranieni Stalkerzy, Czy da się zranić przeciwników

Postprzez Ayaz w 30 Lip 2009, 01:49

Szukałem na forum, i jeśli taki temat był, to przepraszam. Chodzi mi o to, że czasem jakiś ranny Stalker (frakcja stalkerów) mnie prosi o apteczkę, jeśli mu jej nie dam, nie będzie mógł się ruszać. I tu moje pytanie: Czy jakoś da się tak "unieszkodliwić" przeciwników z np. zmodyfikowanego pod karabin snajperski TRs 301 z amunicją przeciwpancerną ?
Awatar użytkownika
Ayaz
Stalker

Dołączenie: 27 Lip 2009, 23:47
Ostatnio był: 27 Sty 2013, 18:03
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 9

Reklamy Google

Re: Zranieni Stalkerzy, Czy da się zranić przeciwników

Postprzez STA1KERpl w 30 Lip 2009, 09:43

Poj*bał z czegoś mocnego po nogach (ale z umiarem)- ja tak z nudów rozbrajałem bandytów i z zimną krwią dobijałem nożem (dla dramatu zostawiałem ich tam i zwabiałem mutanty- jakież to piękne widoki wtedy były...).
JESTEM TUTAJ WIPEM
Awatar użytkownika
STA1KERpl
Tropiciel

Dołączenie: 15 Kwi 2009, 20:51
Ostatnio był: 25 Maj 2022, 16:45
Miejscowość: The port Royal
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 13

Postprzez Ayaz w 30 Lip 2009, 16:18

Cóż, więc trzeba im walić po nogach, tak ? Niestety, zazwyczaj, kiedy im po nogach strzelam (np. Powinność), to giną. Mógłby kto przedstawić jakąś swoją taktykę na zranienie przeciwnika ?
Awatar użytkownika
Ayaz
Stalker

Dołączenie: 27 Lip 2009, 23:47
Ostatnio był: 27 Sty 2013, 18:03
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 9

Postprzez Andarak w 30 Lip 2009, 20:25

Powiedziałbym, że wroga zranić raczej trudno - ba, właściwie, żeby zranić to trzeba mieć szczęście. ;)
Najlepiej strzelaj w nogi/ręce pojedynczymi strzałami, przy użyciu zwykłej amunicji. Być może w końcu Ci się powiedzie, aczkolwiek nie wiem, czemu tak koniecznie chcesz marnować amunicję na ranienie wroga.
Awatar użytkownika
Andarak
Kot

Dołączenie: 20 Wrz 2008, 20:03
Ostatnio był: 03 Lut 2013, 11:33
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Sniper VLA
Kozaki: 0

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości