Wysypisko - odszukaj Kła - problem z rabunkiem.

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Wysypisko - odszukaj Kła - problem z rabunkiem.

Postprzez Miro81 w 26 Lip 2009, 10:45

Kiedy już znajde niby kryjówke Kła nagle zostaje ograbiony ze wszystkiego przez bandytów. Mam pytanie gdzie wtedy najlepiej sie udać aby coś kasy zgarnąć oraz kamizelke lub pancerz jakiś itd.?
Awatar użytkownika
Miro81
Kot

Dołączenie: 20 Cze 2009, 14:04
Ostatnio był: 18 Cze 2013, 14:27
Miejscowość: Jastrzębie Zdrój
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Wysypisko - odszukaj Kła

Postprzez Rayan w 26 Lip 2009, 15:50

Miro jak dobrze pamiętam ci bandyci którzy cię obrabowali są gdzieś na wysypisku chyba idziesz do nich podchodzisz do skrzynki i masz swoje rzeczy....

Dokładnie tak - sa obok bagienka z zielonymi oparami - radar wskaze Ci cel...BTW najlepiej przed tym schowac towar w pobliskim schowku w ruinach - ja mialem szczescie bo czesto robie quick save wiec wczytalem stan gry po tym jak mnie ograbili i schowalem rzeczy do schowka zanim wlazlem do piwniczki... - caleb59
Awatar użytkownika
Rayan
Kot

Dołączenie: 11 Sty 2009, 18:38
Ostatnio był: 10 Cze 2013, 01:31
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 1

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 8 gości