Na początek chciałbym się przywitać. Witam polską społeczność Stalkerów
1. Właśnie zakupiłem sobie Cień Czarnobyla. Zacząłem rozgrywkę. Sidorowicz zlecił mi pójście do Agropromu. Po tym, jak uratowałem Lisa, uznałem, że warto wrócić do Sidorowicza i opchnąć mu towar. Wróciłem i... nie mogę otworzyć jego drzwi! o_O To bug czy co? Jak temu zaradzić?
2. Pobawiłem się trochę modami (problem wyżej wystąpił, gdy zrezygnowałem z modowania prócz repair moda i takiego na grafikę) na realizm i po powrocie z pierwszej misji, stalkerzy zostali zaatakowani przez wojsko. Po wielu próbach udało mi się odeprzeć atak (przy śmierci większości stalkerów), ale zaraz pojawił się następny. Czy to właśnie A-Life? xd
3. Nie chcę się babrać z tymi wszystkimi modami, irytuje mnie tylko jedna rzecz: automatyczne zdrowienie. Czy to jest CoD?! Jak mam to wyłączyć? Także jestem ciekaw który plik jest odpowiedzialny za częstsze krwawienie, nieleczące bandaże etc. Nie chcę instalować całych, wielkich modów tylko dla tej jednej rzeczy.
4. Spotkałem się z komentarzami, że początkowy pistolecik do biedna wiatrówka. Jakimś cudem ubiłem z niego (i z pomocą noża) gromadkę wojskowych strzelając im po prostu w głowę. wtf? xd
Proszę o szybką odpowiedź