Odbiór transmisji

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Re: Odbiór transmisji

Postprzez Kuba w 12 Lip 2009, 14:28

Nie wiem czy save'y z 9 działają na patchu 10. Jeśli tak to ok. Jeśli nie to wgraj patcha 9 a ja zrzucę Ci save'a na jakiś serwer. Pobierzesz sobie i zaczniesz grę mały kawałek dalej (już po wizycie u Leśnika, gdzie kieruje Cię właśnie do bazy wojskowej żebyś NADAŁ sygnał dla Leszego).

Save z 1.5.09 dzialaja z 1.5.10... - caleb59
"Gdzie leśna droga wije się przez uroczysko, nieubłagana czeka mnie i znana przyszłość.
Daremnie wszczynać by z nią spór, mamić pieszczotą, otwarta jest jak mroczny bór - na wskroś, szeroko."
Awatar użytkownika
Kuba
Stalker

Dołączenie: 20 Wrz 2008, 13:19
Ostatnio był: 26 Sie 2014, 15:24
Miejscowość: Częstochowa
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 11

Reklamy Google

Re: Odbiór transmisji

Postprzez LordMima w 12 Lip 2009, 17:45

OK. ściągnołem patcha. Zobaczymy, może teraz coś zadziała.
Awatar użytkownika
LordMima
Kot

Dołączenie: 11 Lip 2009, 14:12
Ostatnio był: 13 Sie 2017, 13:57
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: SVUmk2
Kozaki: 0

"odbierz sygnał od grupy stalkerów" - leśnik

Postprzez Bambosz107 w 22 Lip 2009, 13:30

Mam takie pytanko: byłem u leśnika, pogadałem z nim, on powiedział ze odbiera słabo sygnał SOS i żebym się udał do magazynów wojskowych i tam odebrał, bo tam są góry. No to chodze po magazynach, po gorach, wszedlem na jakąś tam wieżę we wsi, wytłukłem pijawki, ale sygnału jak nie bylo tak nie ma. :mad: co mam zrobic??

Posta przenioslem - nastepnym razem poszukaj czy nie ma podobnego pytania... - caleb59
Go Go Power Rangers!!
Awatar użytkownika
Bambosz107
Legenda

Dołączenie: 10 Maj 2009, 21:50
Ostatnio był: 15 Cze 2022, 20:42
Miejscowość: Tarnów
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 87

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość