"Nie jestem seksowny... żyję/mieszkam" - tak to dosłownie brzmi. A do Rambo Ci jeszcze dalekoo - Michu
Ale boss - zalozylbys choc koszule zeby to sadlo ukryc! xD - caleb59 "ja pierd0lę, wyślijmy go do x21 " - xKoweKx No co Wy chcecie... Zdjęcie śliczne, zapewne z dedykacją dla Zuzi, mam rację? -CrisuSPW
No tak... zapomniałem dodać "but"... - R35
I zdjęcie z Zuzią... - F360 Wtedy by było "Nie jestem seksowny ale żyję/mieszkam", dobra podpowiem... może chodziło Ci "Im not sexy, just life..." - Michu
Zobacz... Nie jestem seksowny ale żyję xD pretty good - Michu
Ostatnio edytowany przez Ropasiak 11 Sie 2009, 14:47, edytowano w sumie 2 razy
Jeden, najpierw bez okularów dwa, z kumplem: trzy, sztalkerowo: cztery, czyli syndrom dnia następnego xD : i pięć, czyli WTF?! lub if you see that, you'll shit brix
"Because at this time in the Soviet Union any information about the risks of nuclear power is classified As far as each man know, soviet reactors are flawless. Nothing ever goes wrong. Nothing Can go wrong."
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
Zdjęcie z wypadu na pustynie Siedlecką. Ponieważ pustynią jest już tylko z nazwy, to nie pozostało mi nic innego jak popstrykać inne elementy otoczenia.
"Gdzie leśna droga wije się przez uroczysko, nieubłagana czeka mnie i znana przyszłość. Daremnie wszczynać by z nią spór, mamić pieszczotą, otwarta jest jak mroczny bór - na wskroś, szeroko."
CrisuSPW, ta ostatnia przeróbka jest OK ale może by pobawić się z różnymi kolorami, nabrało by klimatu foto i usnał bym te ptaki po prawej bo wyglądają jak mewy
Ja sobie pozwoliłem do foty dołożyć predatora, ale nie jestem za bardzo zadowolony z efektu końcowego, coś mi tu brakuje o_O
Hah, ziomek ma dokładnie tę samą kurtkę co Ty... ^^ Ale do rzeczy. Malutka sugestia do Ciebie - wstawiaj linki bezpośrednio do zdjęcia/zdjęć, a nie strony ze zdjęciem.
W czym obrabiam zdjęcia? Oczywiście, że Photoshop. - @CrisuSPW
Nie pytac mi o takie rzeczy w tym temacie - tu wstawiamy tylko zdjecia wlasne a pytamy gdzie indziej... - caleb59