Krwawienie?

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Krwawienie?

Postprzez Spaqin w 01 Lip 2009, 15:30

Witam,

Niedawno zakupiłem sobie STALKER Cień Czarnobyla, chociaż jeszcze nie przeszedłem Czystego Nieba, którego wygrałem w konkursie SMSowym, ale nie o to się rozchodzi.

Bowiem pojawiła się jedna rzecz, która mnie denerwuje strasznie w Cieniu Czarnobyla i bardzo grę ułatwia - moja postać nie krwawi. Nie towarzyszy temu żaden crash gry ani nic innego - po prostu mam w plecaku bandaże i są one kompletnie nieprzydatne.
Nie wgrywałem też żadnego moda, który miałby mi zmienić krwawienie czy je kompletnie wyłączyć.
Grę oczywiście spaczowałem do wersji 1.0006, zanim rozpocząłem zabawę.
Image
Awatar użytkownika
Spaqin
Kot

Dołączenie: 01 Lip 2009, 14:40
Ostatnio był: 17 Lis 2011, 19:21
Miejscowość: Black Mesa
Frakcja: Zombie
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Krwawienie?

Postprzez Bubciu w 01 Lip 2009, 22:16

Ja bym Ci proponował wgrać jakiegoś OL'a lub Dima's moda tam najmniejsze krwawienie potrafi zabić, a bandaże tylko przerywają krwawienie a nie leczą :) , chyba, że wolisz grać na czyściochu, co dla mnie jest niewyobrażalne :D
<ps> A i gra w wersji 1.0004 jest dla mnie bardziej grywalna niż 1.0006

Bubciu
Wygnany z Zony

Dołączenie: 01 Lip 2008, 20:29
Ostatnio był: 29 Sie 2013, 21:46
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 2

Postprzez Spaqin w 02 Lip 2009, 12:13

Nie wiem, ja tam sobie planowałem przejść najpierw czysty Cień Czarnobyla (najwyżej z podstawowymi modami, typu Float32 czy innymi skinami broni, które nie zmieniają tak bardzo rozgrywki)...
Ewentualnie pobawię się jeszcze z plikami, bo być może któryś mi coś dorzucił, coś, czego nie chciałem...
Image
Awatar użytkownika
Spaqin
Kot

Postprzez Bubciu w 02 Lip 2009, 12:27

Nie no ogólnie w czystym stalkerze te krwawienia są bardzo słabe, albo nie ma w ogóle, być może Cię tak nie postrzelili żebyś krwawił :D

Bubciu
Wygnany z Zony

Dołączenie: 01 Lip 2008, 20:29
Ostatnio był: 29 Sie 2013, 21:46
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 2

Postprzez Spaqin w 02 Lip 2009, 12:34

A, to tak wygląda sytuacja...
Spodziewałem się takiego krwawienia jak w Czystym Niebie, że może nie jedna kula do tego prowadzi, ale kilka i już krew leci.

Inna sprawa, że nie sądzę, żeby to tak miało być, bowiem jak użyję artefaktu Kolec, to ten do krwawienia nie prowadzi (O.o)

[EDIT]
Dobra.
Żeby za bardzo z tematu nie uciekać...
Byłby ktoś chętny znaleźć minimoda który by to naprawił? Albo chociaż dał ten kawałek z moda OL, który odpowiada za krwawienie?

[EDIT 2]
Już nawet grę reinstalowałem, próbowałem na wyższych poziomach trudności (gram na Stalkerze), bez żadnych modów etc. I nic. Nie widzi mi się ściąganie Oblivion Lost tylko dla krwawienia, zresztą najpierw chciałbym poznać grę taką, jaka miała być...
Naprawdę nie znajdzie się nikt, kto by stworzył minimoda, który by to naprawił? Panowie...

Edytuj posty - nie pisz posta pod postem... - caleb59
Ja cię przepraszam, panie kolego, ale jakim cudem miałbym zbumpować temat, nie pisząc posta pod tym ostatnim? Albo się nie zna definicji bumpowania? Argh.
Image
Awatar użytkownika
Spaqin
Kot

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości