CrisuSPW napisał(a):Po co Ci zmiana poziomu trudności...?
Jeśli masz zerową ochronę przed emisją psi oraz atakami psionicznymi to nie dziw się, że Kontroler składa Cię jednym atakiem.
Żeby było łatwiej go zabić? Problem w tym, że jakimś dziwnym trafem chyba się nie zmienia w windowsie (user.ltx), bo w grze mi pokazuje (w konsoli), że nadal jest master. Do opcji w grze nie mogę wejść, bo mnie wywala.
A najgorsza sprawa, że nie mogę wrócić na powierzchnię, bo nie mam innego save'a. : /
Z tego co osobiscie sie orientuje to jak raz wybierzesz poziom trudnosci przy rozpoczynaniu nowej gry to potem juz nie da sie tego "odmienic" w trakcie rozgrywki - musisz chyba zaczac gre od nowa...Trzeba bylo przemyslec i nie porywac sie "z motyka na slonce" wybierajac poziom "Master"... - caleb59Ja tam nie wiem jak jest naprawdę, bo całą swoją wiedzę opieram na doświadczeniach. Przeszedłem Clear Sky i SOC łącznie gdzieś po 5 razy (różne mody), więc żółtodziób nie jestem. Wydaje mi się, że to zmienianie poziomu trudności w trakcie gry działa, gdyż wielokrotnie zmieniałem go, kiedy właziłem do anomalii po artefakt i wyglądało na to, że jednak było łatwiej. W przeciwnym wypadku... Jaki sens miałoby umieszczanie "zmieniarki" w opcjach?
Co do kontrolera - pomogłem sobie grzebiąc w konfingach.