CIĘŻKI PROBLEM POMOCY PROSZE !!!!!!

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

CIĘŻKI PROBLEM POMOCY PROSZE !!!!!!

Postprzez lipa12345 w 26 Cze 2009, 23:56

witam mam taki problem otóż wchodze do gry jestem w menu, chce włączyć opcje i momentalnie wywala mnie do pulpitu i gra się wyłącza naprawdę niewiem oco chodzi prosze o pomoc :) z góry dziękuje
lipa12345
Kot

Dołączenie: 26 Cze 2009, 23:46
Ostatnio był: 28 Cze 2009, 20:18
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: CIĘŻKI PROBLEM POMOCY PROSZE !!!!!!

Postprzez Freezen360 w 27 Cze 2009, 09:32

Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści loga błędu (Dokumenty udostępnione/STALKER-STCS/logs) od linijki FATAL ERROR.

Tak ciężko spojrzeć w górę i przeczytać ten tekst? Bez loga błędu nic nie zrobimy ponieważ to tam jest napisane co jest źle, gra oryginalna czy pirat?
Freezen360
Tropiciel

Dołączenie: 08 Cze 2007, 16:08
Ostatnio był: 19 Gru 2016, 20:45
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 4

Postprzez lipa12345 w 27 Cze 2009, 12:21

sprawdzałem loga i najlepsze jest że niema tam nic jeżeli sie nie mylo to log jest w c documents and setings/All users/documenty udostepnione/STALKER STSC/LOGS i zauważylem ye nic tam niema w pliku nie pisze doslownie nic

Potwierdzam ten kolejny fakt upewniajacy mnie jakim to CS jest "gofnem" a nie gra - dzis u kumpla ponownie zrobilismy "partyjke" po Zonie + wypilismy po 3 browary na leb by sie lepiej gralo ghe i powiem Wam ze na Wysypisku podczas jednej ze strzelanin wywalilo gre na pulpit bez bledow - mysle sobie - sprawdze log - wchodze i patrze a plik log jest doslownie czysty (myslalem na poczatku ze zle widze przez procenty we krwi) - zadnego wpisu!Koniec koncow wypilismy jeszcze po jednym browarze i udalem sie do domu! xD - caleb59
---------------------
jeżeli niema nic w logu to co moge zrobic ??? żeby wejść w te opcje
lipa12345
Kot

Dołączenie: 26 Cze 2009, 23:46
Ostatnio był: 28 Cze 2009, 20:18

Postprzez Yuri snajper w 28 Cze 2009, 13:08

Hej lipa12345 najlepiej zgraj gdzieś save i odinstaluj gre to może zadziałać, mi tam pomoło :wódka: :wódka:
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika.
Jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

Przyjdź i pokasz, ale zabierz ze sobą MIKROSKOP !
Awatar użytkownika
Yuri snajper
Kot

Dołączenie: 28 Cze 2009, 12:22
Ostatnio był: 25 Lip 2009, 17:54
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: FT 200M

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości