Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].
Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].
Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.
Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.
Procedura jest taka, że wchodzisz w ustawienia klawiszy i do komendy start/uruchom/jakoś tak przypisujesz wolny klawisz np enter. Wracasz do gry, wchodzisz do autka, naciskasz owy klawisz i jedziesz...
Witam piszę w następijącej sprawie dziśaj zainstalowałem ponownie stalkera wraz z faiakes Mod 2.4 na patchu 1.0004PL i mam pewien problem a mianowicie po 10-20 min gra sie wywala do pulpitu;/ Wie ktoś może jak to naprawic?
Jeżeli na świecie istnieje miejsce w którym żyją demony to jest nim ludzkie serce...
Cała sytuacja wygląda następijąco : gra sie wiesza a zaraz potym wychodzi do pulpitu i koniec nie wyskakuje żadne okno z błędem. prubowałem zminay patcha na 1.0003 ale wtedy zaraz po wczytaniu gry łapie mnie bugtap ta sama sytuacja ma miejsce w przypadku patcha 1.0005.
Jeżeli na świecie istnieje miejsce w którym żyją demony to jest nim ludzkie serce...
No to podaj w końcu tego loga bo bez tego nie pomożemy, a log jest NA PEWNO nie ważne czy lądujesz z bugtrapem czy po prostu desantujesz na pulpicie. Jeśli nie wiesz gdzie szukać - dowiedz się, było wspominane dziesiątki razy.