Eliminacja mutantów

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Eliminacja mutantów

Postprzez Samotny Najemnik w 17 Kwi 2009, 17:18

Witam wszystkich.

Mam drobne pytanie. Jak można usunąć "dodatkowe" mutanty z takich modów jak Oblivion Lost lub Priboi Story?
Awatar użytkownika
Samotny Najemnik
Kot

Dołączenie: 17 Kwi 2009, 16:56
Ostatnio był: 25 Lis 2009, 20:44
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Eliminacja mutantów

Postprzez Deron w 16 Cze 2009, 00:16

nie da się... bo po co... z momentem wgrywania moda miałeś świadomość, że tam będą... więc mogłeś go w ogóle nie wgrywać jeśli ci to nie pasuje :P poprostu odinstaluj OL.
Pozdrawiam
DERON :wódka:
S.T.A.L.K.E.R. - WAY OF MY LIVE
Awatar użytkownika
Deron
Kot

Dołączenie: 25 Mar 2009, 18:23
Ostatnio był: 24 Lut 2013, 15:43
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper SGI
Kozaki: 1

Postprzez von Carstein w 16 Cze 2009, 09:54

Istotnie. Niektóre mutanty mogą denerwować. Ale da się je usunąć. Ja bym poszukał plików odpowiadających za te mutanty, a pózniej delate. Po kłopocie, po bestyjach.
Ewentualnie, jak to nic nie da, lub coś się nieprzewidywalnego stanie napisz w sekcji "Chcesz moda? Wal!". Moderzy rozwiążą ten problem. Chociaż gdzieś już o tym czytałem...

Edit:
Ech... Wszyscy tylko narzekają. Jak nie umiesz tego zrobić (czyli usunąć z danego pliku) to ja polecam jednak skontaktować się z moderami.
Ostatnio edytowany przez von Carstein 16 Cze 2009, 14:17, edytowano w sumie 2 razy
Awatar użytkownika
von Carstein
Weteran

Dołączenie: 28 Lut 2009, 15:00
Ostatnio był: 05 Kwi 2018, 12:01
Kozaki: 43

Postprzez Greyeeh w 16 Cze 2009, 12:05

Jeśli chcesz aby grę ci wyłączało przed startem lub podczas gry w miejscu gdzie powinny być te mutanty - posłuchaj kolegę Legata.
Jak już chcesz je usunąć to musisz jeszcze w bazie danych gry skasować wzmianki o nich.
Awatar użytkownika
Greyeeh
Redaktor

Dołączenie: 29 Gru 2008, 21:08
Ostatnio był: 08 Sty 2014, 19:48
Miejscowość: Jaworzno
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 66

Postprzez The Witcher w 16 Cze 2009, 17:42

Bluźniercy... :P

Trza w spawnie pogrzebać, - już tłumaczę na Polski - da się to zrobić jeśli ma się czas i umiejętności. Ja niestety nie mam czasu (chyba że chcecie na Enhanced dłużej czekać :P), BJ nie umie za bardzo w spawnie grzebać, a Dymitr gdzieś poszedł.

Masz 3 wyjścia:
- Zaczekać aż będę miał czas.
- Poprosić kogoś kto zna się na spawnie i umie zedytować acdc.
- Nauczyć się samemu.
The Witcher
Legenda

Dołączenie: 31 Lip 2008, 09:03
Ostatnio był: 10 Lis 2024, 12:44
Ulubiona broń: --
Kozaki: 329

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt48 oraz 16 gości