Darth ReX napisał(a):Co do sterowników, to znajdź najlepsze pasujące do modelu, to chyba logiczne, nie?
I tak i nie ... bo przecież nie będę szukał sterowników np sprzed 2 lat i przeglądał wszystkie wersje po kolei aż do wersji najnowszej ... ściągam ostatnią i już...
Darth ReX napisał(a):Dalej - ta karta to żal i tylko ona jest powodem. Miałem to samo na zintegrowanym GF 6100 i nic go nie ruszało.
Może nie jest to szczyt technologii ale skoro to jej wina to chyba żadne sterce ni DX nie pomoże... aczkolwiek spróbuje je pościagać. (btw: 6100 tez posiadam =D ale nigdy jej jeszcze nie używałem xD)
Darth ReX napisał(a):Poza tym dowolny program typu Everest mierzy ci temperaturę, ba, oprogramowanie do karty graficznej robi to również.
Tak, tu mnie masz... Nie powiem co myślałem pisząc to bo to szczyt głupoty ;p Mea culpa...
Darth ReX napisał(a):Poza tym zainstaluj najnowszą kompilację DX 9.0c z marca tego roku.
Na myśl nasuwa mi się pytanie czym się rózni DX 9.0c od DX 9.0c ... jednak go nie zadam ;p Po prostu sciagam ostatnią wersję... i zobaczymy jaki będzie tego rezultat.
Odezwę się za jakąs godzinę jak mi się sterce i dx sciągną =.='
@Edit: (Sorki za spóźnienie...)
Po instalacji sterów i dx9 z marca problem już nie występuje =D Dzięki wielkie za pomoc. ;]
Btw... Przemyślałem Twoją uwagę dot. karty graficznej i postanowiłem że w najbliższym czasie wymienię ją na coś nowszego. Np 8800gts ;]
Jeszcze raz dzieki ;]
@Edit2:
Jeszcze takie zapytanko: Czy można dołożyć do paczki z tematu trader moda kompatybilnego z OL 2.2 ? Nie chcę próbować bez pewności, że się uda bo znowu bym musiał wszystko od początku instalować ;/