niezniszczalny

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

niezniszczalny

Postprzez krzysiu21 w 10 Cze 2009, 17:19

postanowilem ponownie zagrać w CS no i jak zawsze dolonczylem do najlepszych czyli powinności :D
no i doczekalem sie misji w ktorej mam zrobić horror z wolnością więc urządziłem im teksańską masakre z Snajperską TRs 301 no i oczywiście wygrałem ale za 2 razem nie moge rozwalic 1 skurczybyka, po prostu nie da sie go zabic i tyle ale zeby nie bylo to probowalem bo wlepilem w niego ok. 1,5 k naboi z TRs 301 z czego dobre 700 poszło w glowe - i nic wienc wywalilem na niego z 200 granatow z czego 10 wybuchlo centralnie pod nim - i nic wienc wiedząc ze i to nie pomoze to wcislem w niego 200 naboi z Wintar BC i SVDm2 i widzialem jak mu krew z glowy tryskla po strzale - i nic wienc w desperacji gdy juz amunicja sie skoncyla wycionglem noz i go zaczolem gonic i ciachac - tez nic .... na sam koniec wku*****y tym wszystkim zrobilem taki trick :D ctrl+alt+del
mialem tyle tego wszystkiego bo moge latac po zonie z prawie toną złomu na plecach :wódka:
wienc co mam zrobic zeby go ......wyeliminowac ??
Awatar użytkownika
krzysiu21
Kot

Dołączenie: 07 Cze 2009, 14:56
Ostatnio był: 23 Sty 2011, 19:04
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: niezniszczalny

Postprzez Deron w 10 Cze 2009, 20:38

Wczytaj save sprzed tej walki i spróbuj ponownie :) Powinno pomóc.
S.T.A.L.K.E.R. - WAY OF MY LIVE
Awatar użytkownika
Deron
Kot

Dołączenie: 25 Mar 2009, 18:23
Ostatnio był: 24 Lut 2013, 15:43
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper SGI
Kozaki: 1

Re: niezniszczalny

Postprzez krzysiu21 w 11 Cze 2009, 17:40

problem rozwiązany masz racje gdy ponownie sie zalogowalem to rozwalając wolność w glownej bazie to tam gdzie wysadzali tunel po prostu znikli :D
Awatar użytkownika
krzysiu21
Kot

Dołączenie: 07 Cze 2009, 14:56
Ostatnio był: 23 Sty 2011, 19:04
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 0

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości