Co jest w nim niby takiego ekstra ? Ni to shooter, ni to przygodówka, ni to horror. Jak dla mnie mix SH, RE i AITD. A grafikę oceniacie po czym ? Po tym filmiku czy po screenach ?
"And if that is not the best fuckin' example, God HimSelf killed his own motherfuckin' son. So let's sing The Death Song Kids" by Marilyn Manson
No jest ekstra, grafika, przede wszystkim gra świateł stoi na wysokim poziomie. Do tego ścieżka dźwiękowa też niczego sobie. No i oczywiście nawiązujący do naszego ulubionego policjanta Max'a slow motion. Wierzę, że gierka będzie klimatyczna, na pewno się nie zawiedziemy... W końcu to Remedy.
Edycja kolekcjonerska (ciekawe, czy u nas w Polsce taka będzie)
Data premiery ustalona na 21 maja!
Mam nadzieję, że chociaż ta gra, z oczekiwanych przeze mnie przez te kilka lat, nie rozczaruje mnie.
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
Po tym jak się tam wpisałem naszła mnie oczywista refleksja: po kiego ch*ja?! Microsoft jak uzna że jest to bardziej dochodowe to nawet sprzeda tą grę Sony
Ja też jestem pewien, że taka petycja nic nie da - spójrzcie choćby na petycję w sprawie dedykowanych serwerów w Modern Warfare 2. Trzeba się pogodzić, że gracze PC są dokumentnie olewani. Billu Gatesie - żryj kał!
Ta, wpisałem się, ale co to da? Petycje gówno dają i tak jest prawda. Jedyną nadzieją może być to, że Remedy jednak zrobi wersję na PC po roku, albo po jakimś tam czasie... mam już głęboko w dupie tę grę i tak (dopóki nie będzie z powrotem na PC. ).