KASY !!

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

KASY !!

Postprzez Deron w 02 Cze 2009, 15:31

Jestem w agrpromie przed misją z zalaniem podziemi. Wcześniej okradli mnie bandyci. Rzeczy odzyskalem ale nie mam zadnych pieniędzy. Co zrobić aby szybko zdobyć trochę kasy. Czy mam teraz możliwość wykonywania jakiś pobocznych misji? Czy musze się cofać do wcześniejszych lokacji?
S.T.A.L.K.E.R. - WAY OF MY LIVE
Awatar użytkownika
Deron
Kot

Dołączenie: 25 Mar 2009, 18:23
Ostatnio był: 24 Lut 2013, 15:43
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper SGI
Kozaki: 1

Reklamy Google

Re: KASY !!

Postprzez Kuboslaw w 02 Cze 2009, 21:35

Instalując Random Mod stalkerzy mają dużo kasy i kupują np: karabin np: AK po 2-3 tys.(Ja zanim tam doszedłem miałem 100 tys. i aby nie stracić dołączyłem do stakerów i teraz złodziei już nie ma :D ) Dodatkowo możesz też w tym modzie spać. Noce już nie straszne :)
Kuboslaw
Kot

Dołączenie: 17 Maj 2009, 13:45
Ostatnio był: 22 Kwi 2010, 16:31
Ulubiona broń: --
Kozaki: 0

Postprzez Deron w 02 Cze 2009, 21:46

Jedyny mod na jakim gram to dużo kasy za zadania i zwiększony udźwig :P Zoną nocą jest dla mnie najfajniejsza więc śpiworek mi się nie przyda. Jak pierwszym razem przechodziłem to się bałem i miałem wgrany ale te czasu już minęły :P Poprostu potrzebuję jakiejkolwiek kasy i pytam się czy za zadanie z zalaniem dziury mutantów w podziemiach agropromu dostaje się jakąś kasę czy nie? :P
Awatar użytkownika
Deron
Kot

Postprzez dziura w 02 Cze 2009, 22:49

10.000 Ru dostaniesz.
jak już jesteś koło bazy Powinności- polecam odwiedzić strzelnicę.
Dodatkowo polecam zbieractwo złomu- zwłaszcza broni.
Aha i każdą konserwę u barmana pogonisz za 100 Ru.

Jak zalejesz podziemia, odbierzesz ruble (w sumie to chyba hrywny powinny być) przyłącz się do Powinności- dostaniesz trochę złomu, który od razu możesz pogonić.
Zainwestuj w Wielesa, szukaj artefaktów i sprzedawaj u Sacharowa.

Sposobów jest dużo, jak coś to PW.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
dziura
Stalker

Dołączenie: 14 Paź 2007, 12:30
Ostatnio był: 07 Sty 2020, 23:10
Miejscowość: Wrocław
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 0

Postprzez Deron w 02 Cze 2009, 23:13

Dziekuje bardzo... MOŻNA ZAMKNĄĆ :)
Awatar użytkownika
Deron
Kot

Postprzez von Carstein w 03 Cze 2009, 01:19

Ja ci polecę coś innego. Od taki skrót...
Ty nie tylko zbieraj sprzęt po trupach, strzelaj na strzelnicach, lecz polecam sprawdzić te setki skrytek (niebieskie kułeczka), Powykonuj misje dla ludu itd. Ewentualnie, jak ci się kompletnie nic nie chce... zależy ci na szybkiej kasie... wczytaj sejwa. Jak już wczytasz nakup za kasę złomu, żarcia itd, schowaj w jakiejś skrytce i po akcji z granatem i bandytami wyciągnij. Sprzedaj u najbliższego kupca.
Awatar użytkownika
von Carstein
Weteran

Dołączenie: 28 Lut 2009, 15:00
Ostatnio był: 05 Kwi 2018, 12:01
Kozaki: 43

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości