Problem z przejęciem i utrzymaniem posterunku

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Re: Problem z przejęciem i utrzymaniem posterunku

Postprzez kenji28 w 26 Maj 2009, 19:06

uffff, po zainstalowaniu moda moi sami zajęli ten posterunek. Nawet nie zdążyłem żadnej opcji ustawić xD I w końcu zająłem bazę Wolności a ich siła spadła do zera. Dzięki wszystkim za pomoc i cierpliwość :D
kenji28
Kot

Dołączenie: 02 Maj 2009, 20:14
Ostatnio był: 15 Wrz 2010, 16:15
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez kenji28 w 26 Maj 2009, 19:07

uffff, po zainstalowaniu moda moi sami zajęli ten posterunek. Nawet nie zdążyłem żadnej opcji ustawić xD I w końcu zająłem bazę Wolności a ich siła spadła do zera. Dzięki wszystkim za pomoc i cierpliwość :D
kenji28
Kot

Dołączenie: 02 Maj 2009, 20:14
Ostatnio był: 15 Wrz 2010, 16:15
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 0

Postprzez Deron w 27 Maj 2009, 22:11

Miałem to samo. Czekałem, czekałem aż w końcu powędrowałem do bazy czystego nieba :) i wtedy zadanie, że czekaj na przybycie pomocy pokazało się jako wykonane :) Spróbuj tego :)
S.T.A.L.K.E.R. - WAY OF MY LIVE
Awatar użytkownika
Deron
Kot

Dołączenie: 25 Mar 2009, 18:23
Ostatnio był: 24 Lut 2013, 15:43
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper SGI
Kozaki: 1

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości