po szwabsku error

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

po szwabsku error

Postprzez Ra1d w 22 Maj 2009, 14:47

die page-datei ist deaktiviert der die dateigobe reicht nicht aus um zu funktionieren braucht das spiel eine page datei von mindestens 2gb bitte die sysemkonfiguration anpassen, bevor das spiel erneut gestartet wird

wyskakuje mi to od dzisiaj wczoraj wszystko luzik chodziłao mam 1giba ramu 300 mhz,gram na ol2.2 po polsku

Czytaj FAQ, tam wszystko jest. Było - nagroda - warn. - Michu
Awatar użytkownika
Ra1d
Kot

Dołączenie: 29 Kwi 2009, 17:34
Ostatnio był: 22 Lip 2010, 17:38
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: SPSA14
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: po szwabsku error

Postprzez TUK w 22 Maj 2009, 22:21

Z tego co się orientuję to jest jakaś niezgodność.

die page-datei ist deaktiviert der die dateigobe reicht nicht aus um zu funktionieren braucht das spiel eine page datei von mindestens 2gb bitte die sysemkonfiguration anpassen, bevor das spiel erneut gestartet wird
Masz skonfigurować system zanim uruchomisz grę.
Nie wiem Co to jest datei page (jakaś strona pliku chyba) Nie radzi sobie z jej odczytaniem.

Jest coś,że brakuje jakiegoś pliku/scieżki. <--- może coś usuwałeś?
Reinstal gry powinien pomoc.

Tobie też zalecam lekturę FAQ :) - Michu
:

Więc jeśli pragniesz do czegoś dojść,
Ty jesteś twórcą, ukształtować musisz to,

1125
Awatar użytkownika
TUK
Stalker

Dołączenie: 30 Maj 2008, 22:57
Ostatnio był: 29 Sty 2013, 10:01
Miejscowość: Folksdojcz
Frakcja: Zombie
Ulubiona broń: F1 Grenade
Kozaki: 3

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości