Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Pytanie mam następujące. Jestem na początkowym gry pierwszy handel, Zakupy udały się lecz drzwi styl takie duże są zamknięte . Otwierałem szafki szukając może czegoś co dało by ruszyć, dalej nic nie znalazłem Skrzynia tez jedynie można ją przesunąć.
Oryginalna płyta z grą
Prosił bym o jakieś wskazówki
p.s. dopiero zakupiłem grę, przeczytałem ulotki ale widocznie schody są dla początkującego
Było wielokrotnie nadmieniane na Forum, ale cóż...
Rozwiązanie jest proste. Wystarczy, że zagadasz do handlarza, od którego musisz wziąć zadanie zgłoszenia się do Wilka. W tej chwili powinieneś usłyszeć szczęk drzwi, podejść do nich i wcisnąć klawisz "F" dzięki czemu drzwi staną przed Tobą otworem.
- - -
dominorex napisał(a):widocznie schody są dla początkującego
Jak i dla zaawansowanego. Nie martw się, każdy zaczyna od schodów. Są tuż za drzwiami. xD
CrisuSPW napisał(a):Wystarczy, że zagadasz do handlarza, od którego musisz wziąć zadanie
Też dlatego napisałem.
Handel służy celom zarobkowym, ale by fabuła gry szła dalej musisz wziąć misję, potem kolejną, następną, jeszcze jedną... Logiczne. Pomyślałeś o tym? Oj, chyba nie bardzo...
.. przepraszam ze tak męczyłem Was a ja nie kapowałem zbytnio. Długi czas w nic nie grałem , zawsze nie miałem czasu, teraz zauważyłem ze obecne gry mają takie opcje jak handel rozmowy i wiele wiele innych bajerów. No cóż postęp techniki.