caleb59 napisał(a):@Kowek: Ten sam filmik z gameplay'u leciutko obciety (niecale 2 min.) dostepny tez na youtube: http://www.youtube.com/watch?v=dDwa4xuZ9mU
BTW rzeczywiscie na tej ruskiej stronie strasznie wolno sie laduje ten filmik (nie mowie o pobieraniu bo to dopiero gehenna) - widac ruskie serwery kuleja...
xKoweKx napisał(a):Dzisiaj z rańca obejrzałem i tak... Pobrałem niepotrzebnie 210 MB. Ja tutaj nie widzę, ani trochę klimatu... Grafika jest jeszcze bardziej cukierkowa niż w Clear Sky, AI kuleje (granat rzucony pod nogi i żaden stalker tego nie zauważył, beznadzieja!), mapa jakaś nudna się wydaje, niby wielka i w ogóle... zresztą, co będę gadał, poczekam na oficjalny trailer :]
StalkerCiastek napisał(a):Zamiast się cieszyc to narzekacie. Jezu, nikt was nie zmusza do kupna gry. Ale do rzeczy. Nie sądzę, żeby zerżneli z Priboya. Rządowy agent, a zwykły wojak to dwie inne rzeczy. Fabuła wg. nie jest najlepsza... doczekam to kupię .
Legant Martinus napisał(a):Ktoś mi pisał o jakiś elementach rpg? Możesz Michu to rozwinąć?
Będzie powtórka z rozrywki?
Stalkerzy Ci sami robią się NUDNI...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość