Problem ze zdobyciem bazy Bandytów

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem ze zdobyciem bazy Bandytów

Postprzez Kuboslaw w 17 Maj 2009, 13:49

Jestem ze Stalkerami i chce zdobyć bazę bandytów. Sam tam ich rozwalam ale kiedy zostanie mi paru i jestem w środku to chowa mi się broń. Wyskakuje dopiero jak wyjdę za bazę. Mam 1.5.09. Co z tym zrobić? Czy jak raz zdobędę tą bazę to stalkerzy ją zajmą?
Kuboslaw
Kot

Dołączenie: 17 Maj 2009, 13:45
Ostatnio był: 22 Kwi 2010, 16:31
Ulubiona broń: --
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Problem ze zdobyciem bazy Bandytów

Postprzez von Carstein w 17 Maj 2009, 15:30

W teorii tak powinno być, ale w praktyce... zdobędziesz tą bazę raz, nawet ze stalkerami... wyjdziesz z mapy, a potem wrócisz się... sytuacja się powtórzy (frakcja się odrodzi).. Zalecam zainstalować Fraction Commandera - On coś pomorze. Zarzuć wnętrze hangaru granatami... Może kogoś ubijesz.
Taki już urok tej gry.

Edit
Cóż ja ci poradzę... Graj od nowa.
Ostatnio edytowany przez von Carstein, 17 Maj 2009, 16:23, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
von Carstein
Weteran

Dołączenie: 28 Lut 2009, 15:00
Ostatnio był: 05 Kwi 2018, 12:01
Kozaki: 43

Postprzez Kuboslaw w 17 Maj 2009, 16:15

Zastosowałbym się to tej rady ale wrzuciłem moda żeby mógł nosić 150 kg i wywaliło mi save-y i już nie wiem gdzie są. :(
Kuboslaw
Kot

Postprzez Markus Grizzly w 19 Maj 2009, 23:05

Mnie udało się wyeliminować wszystkich Bandytów. Kilka razy próbowałem "własnoręcznie" zdobyć bazę na Wysypisku, ale nigdy nie przychodził patrol mojej frakcji (Neutralnych) i siłą rzeczy zmuszony byłem oddać teren Bandytom. Będąc chyba w Magazynach, otrzymałem meldunek, że "Świetna robota. Wysypisko jest nasze". Miałem już tak wcześniej, że Neutralni sami atakowali i zdobywali Hangar, ale zaraz potem sobie stamtąd szli. Ale tym razem zostali :D. A Bandyci już nie próbują odbijać swojej bazy. Od czasu do czasu pojawia się tylko grupa niedobitków, która zajmuje Tylne Wejście do bazy Neutralnych Stalkerów w Agropromie. Zaraz potem poszedłem na Bagna i wybiłem z Dragunowa Renegatów, a ci nagle się przestali odradzać. :o Chyba dopiero po 10 próbach doszczętnie ich rozwaliłem. Także jedynym wyjściem jest mod albo zmudna praca i szczęście. :)
Awatar użytkownika
Markus Grizzly
Stalker

Dołączenie: 04 Lut 2008, 13:01
Ostatnio był: 27 Kwi 2019, 14:14
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 15

Postprzez Kuboslaw w 26 Maj 2009, 14:46

Baza bandytów i w ogóle bandyci zniszczeni(w PDA pisze że jest ich 0 :D ) Całe wysypisko obstawione Stalkerami (dzięki Fraction Comander) i ogółem jest ich na razie 300.
Kuboslaw
Kot

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości