LPKorn3324 napisał(a):uporalem sie z problemami natury technicznej i zagralem dzis godzinke póki co moge powiedziec:
[1] grafika jest b.dobra moze i nie to co w wersji na xboxa 360 ale wszssko jest ok. textury dobrej jakosci (ustawienie na high ponoc tylko na kartach z 512 MB RAM !) parallax mapping, swietny HDR nadajacy naprawde palacy klimat, najlepiej zrobiony jak dotad efekt drgajacego, goracego powietrza, porzadnie zrobione sylwetki ludzi.
[2] gra sie przyjemnie, spora swoboda w chodzeniu po miescie (a nie jak w FSW gdzie byla jedna droga co celu), zróznicowane budynki, teren
[3] o AI sie nie wypowiem bo póki co nie mialem za duzych potyczek
Optymalizacja hmm jak pisza MINIMUM to 1GB ram stad nie dziwie sie ze u mnie na srednich z HDR'em w 10x7 dosyc czesto doczytuje a fps w okolicach 20 :/. bedzie trzeba troche pokombinowac. W kazdym razie silnik jest zoptymalizowany wg mnie slabo bo to co widac na ekranie nie porywa mnie jakos niesamowicie.ac
Intel Pentium D 840. 3.2 GHz (x2), 800 FSB, 2x1MB cache LGA775 , Gigabyte plyta gl. 8AENXP-D, 925XE,DualDDR2-533.SATA,RAID,FireWire,2xGBLAN,ATX , 2x 1024 MB DDR2 533 MHz FSB = 2048 MB , Gigabyte Dual Geforce 6600GT 256MB DDR3. TV&DVI, BOX
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości