Odszukanie fant

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Odszukanie fant

Postprzez Ainur w 12 Maj 2009, 20:28

Mam kolejny problem. ;p
Jestem na wysypisku, i teraz obrabowali mnie bandyci. Idę do miejsca gdzie jest mój ekwipunek i oni sami. No i sęk w tym że nie mogę ich pokonać. Jestem uzbrojony tylko w pistolecik, bez żadnych apteczek a wystarczy że oni rzucą granat i trochę postrzelają i po mnie. Macie na nich jakąś taktykę?
Ainur
Kot

Dołączenie: 10 Maj 2009, 19:00
Ostatnio był: 01 Kwi 2013, 14:45
Ulubiona broń: --
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Odszukanie fant

Postprzez von Carstein w 12 Maj 2009, 20:33

Nie ma konkretnej taktyki... skradaj się w nocy, walnij headshota... ewentualnie idz do kordonu, poszukaj po skrytkach za towarem i go sprzedaj... Lub sprawdz ciała zabitych stalkerów. Może Vintara znajdziesz?
Ewentualnie wczytaj grę przed ogłuszeniem i schowaj cały swój ekwipunek w jakiejś skrzynce lub wywal karabin i ammo gdzieś blisko.
Aha... kasy i tak nie odzyskasz, więc ją na coś wydaj.

Edit.
Mówiłem ogólnie o trupach. Każdy martwy stalker coś po sobie pozostawia.

Edit II
Wygodniej będzie wczytać sejwa i schować te wyposażenie.
Ostatnio edytowany przez von Carstein 12 Maj 2009, 21:52, edytowano w sumie 2 razy
Awatar użytkownika
von Carstein
Weteran

Dołączenie: 28 Lut 2009, 15:00
Ostatnio był: 05 Kwi 2018, 12:01
Kozaki: 43

Postprzez Ainur w 12 Maj 2009, 20:39

Legant Martinus napisał(a):Nie ma konkretnej taktyki... skradaj się w nocy, walnij headshota... ewentualnie idz do kordonu, poszukaj po skrytkach za towarem i go sprzedaj... Lub sprawdz ciała zabitych stalkerów. Może Vintara znajdziesz?
Ewentualnie wczytaj grę przed ogłuszeniem i schowaj cały swój ekwipunek w jakiejś skrzynce lub wywal karabin i ammo gdzieś blisko.
Aha... kasy i tak nie odzyskasz, więc ją na coś wydaj.

Vintara znalazłem gdy byłem na początku na wysypisku, ale w części pierwszej ale nie sądziłem że będzie mi potrzebny i go sprzedałem.
A kasę wydałem na ulepszenie broni, ale zrobię jak mówisz, czyli wyrzucę ekwipunek gdzieś blisko a potem go wezmę.
Ainur
Kot

Dołączenie: 10 Maj 2009, 19:00
Ostatnio był: 01 Kwi 2013, 14:45
Ulubiona broń: --
Kozaki: 0

Postprzez STA1KERpl w 12 Maj 2009, 21:49

Lepiej pobaw się z tym pistoletem w Fishera- ja bez arma z 1 pistoletem rozwaliłem 5 stalkerów, więc jakbyś się mocno i długo postarał- po prostu ich wykończ. A jak nie, to sa 2 inne wyjścia- poziom trudności niżej, albo jazda po schowki...
JESTEM TUTAJ WIPEM
Awatar użytkownika
STA1KERpl
Tropiciel

Dołączenie: 15 Kwi 2009, 20:51
Ostatnio był: 25 Maj 2022, 16:45
Miejscowość: The port Royal
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 13

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości