wyjście z Elektrowni

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

wyjście z Elektrowni

Postprzez Bambosz107 w 12 Maj 2009, 19:18

Wszedłem przez tunel z tymi noobami (zaraz ich zabili) do Elektrowni, a tu sie okazuje że nie mam apteczek i mało amunicji. Którędy wrócić? Bo jakoś wszędzie wkoło mnie są płoty. I jeszcze wojskowi do mnie walą. I gdzie sie schować przy blowou'cie? Jest tam jakiś schron czy coś? Bo mnie już 4 razy to zabiło, mimo że siedziałem w jakimś wagonie czy czymś.
Go Go Power Rangers!!
Awatar użytkownika
Bambosz107
Legenda

Dołączenie: 10 Maj 2009, 21:50
Ostatnio był: 15 Cze 2022, 20:42
Miejscowość: Tarnów
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 87

Reklamy Google

Re: wyjście z Elektrowni

Postprzez caleb59 w 12 Maj 2009, 19:40

Domyslam sie ze grasz na czystej wersji (tylko tam jest blowout przy elektrowni poprzedzony odliczaniem - ewentualnie masz akurat pecha i trafiles na blowouta np. jesli grasz na OL)...Otoz nie pozostaje nic jak tylko gnac do Elektrowni (dluuuga trasa) najlepiej wzdluz muru po prawej miedzy rurami az trafisz do otwartych drzwi i wtedy drabinka na dol...
Jakby nie bylo jestes na przerabanej pozycji - do Prypeci pewnie nie zdazysz dobiec bo blowout Cie swisnie a w Elektrowni bez antyradow i apteczek tez d*pa mokra!Osobiscie wczytalbym jakiegos poprzedniego save z bezpieczniejszej okolicy i bardziej sie dopakowal przed pojsciem w rejony Elektrowni - tym bardziej jesli grasz pierwszy raz i nie wiesz czego sie tam spodziewac...
                        Image
| Ryzen 7 5800X3D | 32GB DDR4 RAM | RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X RAM | Windows 11 Pro x64 |
Awatar użytkownika
caleb59
Administrator

Dołączenie: 23 Sie 2008, 18:59
Ostatnio był: 12 Lis 2024, 20:23
Frakcja: Samotnicy
Kozaki: 672

Postprzez Bambosz107 w 12 Maj 2009, 20:01

Hah, dzięki, ale zanim przeczytałem co napisałeś zdążyłem dobrnąć do końca "Daj mi bogactwa" wyrąbisty filmik :P a tak się spytam: co trzeba zrobić żeby mieć tzw. "dobre zakończenie" ?
Go Go Power Rangers!!
Awatar użytkownika
Bambosz107
Legenda

Dołączenie: 10 Maj 2009, 21:50
Ostatnio był: 15 Cze 2022, 20:42
Miejscowość: Tarnów
Frakcja: Wolność
Kozaki: 87

Postprzez von Carstein w 12 Maj 2009, 20:41

Bambosz107 napisał(a):Hah, dzięki, ale zanim przeczytałem co napisałeś zdążyłem dobrnąć do końca "Daj mi bogactwa" wyrąbisty filmik a tak się spytam: co trzeba zrobić żeby mieć tzw. "dobre zakończenie" ?

Zwyczajnie - Nie wchodz do pomieszczenia z monolitem, poszukaj innych korytarzy. Zalecam poszukać o tym na forum (To było wielokrotnie omawiane) lub też przeczytaj jakąś solucje. Proste.
AHA! Są dwa prawdziwe zakończenia...
Awatar użytkownika
von Carstein
Weteran

Dołączenie: 28 Lut 2009, 15:00
Ostatnio był: 05 Kwi 2018, 12:01
Kozaki: 43

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości