przez Soldat w 07 Maj 2009, 15:08
Witam! Po wyjściu z lab x16 i oddaniu barmanowi dokumentów mam skierować się w stronę anten, lecz patrząc na mapkę i PDA zauważyłem kilka jakby nowych punktów/zadań. Teoretycznie gra pokazuje mi punkt w jantarze "odebrać nagrodę" oraz "znaleźć kryjówkę snorków" to postanowiłem zostawić... ale jeszcze jest punkt w kordonie "spotkanie z przewodnikiem". Wróciłem się ten kawał drogi a on kazał mi iść odnaleźć doktora w kryjówce Strieloka w magazynach Agropromu. Poszedłem tam ale po za resztkami wojska nic, nikogo nie znalazłem, wojsko wybiłem, bandyci krążą a punkty na mapie nadal istnieją "znajdź kryjówkę Strieloka". Czy to jest poprawne zadanie ? Przecie na początku gry trzeba było tam iść i kogoś obronić a potem wejść do podziemi i zabrać PDA. Staram się wszystko wykonywać po kolei.
Przeczytałem jeszcze w FAQ jak uzyskać dobre zakończenie (gram 2gi raz, za 1wszym przeszedłem źle)
"- Musisz wypełnić wszystkie misje postaci głównych, w X16 odnaleźć Ducha, spotkać się z Przewodnikiem, później z Doktorem, znaleźć dekoder, otworzyć ukryte drzwi w Sarkofagu, odmówić uczestnictwa w projekcie Świadomości-Z."
Wypełnić wszystkie misję... czyli rozumiem, że jak np nie obroniłem czegoś przed bandytami (bo takie zadanie mam niewykonane) to i tak końcówka będzie zła ?
Nie wiem czy to ma jakiś wpływ ale gram bez patchy. Wersja pudełkowa.