Najwazniejsze - wydajnosc w stosunku do Visty - opisujac na przykladzie mego sprzetu wydajnosc w stosunku do Visty byla lepsza tylko o jakies 10%
Tayli napisał(a):Poza tym kocham opinie "eksperto-fanów XP ", którzy jak tylko usłyszeli o Viście - skazali ją na banicję i wieczne oplówanie. Mimo, że ani razu nie używali jej. To jest bardzo przykre, bo system jest dobry.
Owszem Vista jest dobra. Problem w tym, że XP jest lepszy. Odinstaluj V i zainstaluj XP - zdziwisz się jak komp "odżyje" [przyśpieszy].
Oki testuje go już sporo czasu.. w sensie Win7 (dokładnie x64) [Żeby nie było mam zainstalowane na kompie również Ubuntu i WinXP x64]. Moje wrażenia? Sprawuje się świetnie.. mój uptime to już 7 dni. A jedynym powodem dla którego sam wyłączyłem komputer było że wyjeżdżałem. Sterowniki->Tak jak recenzentowi wszystko pobrało się same z internetu, jedyne z czym se nie poradziło to sony ericsson usb flash:P ale to jakoś mnie nie martwi. No i na dodatek dosłownie wszystkie sterowniki [oprocz SCSII deamon toola] pisane z myślą o Vista x64 działają na Win7 ×64. System chodzi bardzo szybko, dokładniej identycznie jak nowo zainstalowany czyściutki xp a mam go zawalone jakimiś 500GB syfu. Gry uzyskują nawet wyższe fps niż w xp w tych samych lokacjach i ustawieniach. Nie spotkałem się również z jakąkolwiek niekompatybilnością programów bądź gier które chodzą na xp. Nawet podciwy Virtual PC się nieźle sprawuje na 7. jakieś pytania? A i tak.. 7 to jest dokładnie to samo co Milenium do win 98 tylko, że tym razem ilość optymalizacji naprawdę jest warta uwagi. Jestem również pewien, że posiadacze Visty będą mogli za grosze uaktualnić swój system do 7.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość