Hssiss zapewne gra z zestawem O.L 2.2 i Arsenal Mod ( no bo jakże by innaczej...). Mój drogi Hssissie - zrób tak jak ci radził Dymitr, czyli poszukaj w moderatorskim dziale CS.
Ok, teraz inny problem. O ile mogę modyfikować wszyskie parametry, każdej broni o tyle modyfikacja celności w LR 300 stanowi dla mnie zagadkę. W tej chwili celność tego karabinka w ustawieniach wynosi 15 jednostek (dla porównania Vintorez ma 3). Jednak na wykresie celność się nie zmienia. Nie zmienia się również w "rzeczywistości". Ktoś ma pomysł co jest nie halo? Adres folderu w którym grzebałem: C:\Program Files\THQ\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\gamedata\config\weapons\lr300ml_sk1.ltx Gram na OL 2.2 z modem 1.0005
Jeżeli się nie mylę to za celność odpowiada linijka 'fire_point' są tam trzy wartości im są mniejsze tym celniej. Nie bardzo wiem jakie 'jednostki' Masz na myśli, w lr300 orginał wygląda tak: fire_point = 0, 0.231, 0.51
"mod się robi, oj jak ciężko się robi, o Jezu, Bożesztymój - ale raczej nie powstanie nigdy" P77
Cześć jestem nowy na forum udało mi się zedytować g-36 podniosłem wszystkie parametry na max i zamieniłem amerykański granatnik na rosyjski na forum znalazłem wskazówki jak stwożyć nową broń i nic mi nie wychodzi.Chodzi mi tylko o to żeby nasz bohater miał tą broń żeby nie była ogólnie dostępna jak to zrobić proszę o radę.Mam jeszcze jedno pytanie jak dodać sprzęt do ekwipunku bohatera bo to co znajdziemy przy trupach to zepsute albo mało warte . Postów się nie sra tylko pisze.
Czy Mógłby mi ktoś wytłumaczyć na priv. jak mam zmienić parametry broni PMm?Czytałem tutorial ale mi nie wychodzi,sciagnelem program rozpakowywuje w folderze gdzie mam gre,zmieniam parametry magazynku na 20 wchodzę w grę i nic .Pomocy