Niewidzialna ściana,inne?(Limańsk)

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Niewidzialna ściana,inne?(Limańsk)

Postprzez Cwikla w 29 Kwi 2009, 16:38

Witam,
otóż piszę tutaj ponieważ nie wiem już o co biega. Może jestem jakiś mało bystry, ale nie moge przejsc dalej, tz. w Limańsku, to jak przejdę przez tą strzelanine(tam gdzie pełno trupów leży) to jak ide dalej to najpierw są jakieś anomalie i promieniowania a zaraz po tym nie widzialna ściana, no i tu leżę, nie wiem pewno jest inne przejście(W misji piszę że do kanału czy jakoś tak), może to kolejny bug? No ale nic nie tnie poprostu jest ta niewidzialna ściana, dodam że mam widok na autobus i kule przelatują przez tę ściane. Próbowałem jakiś inne sejwy no ale nic - zapewno jest jakieś przejście którego się nie domyśliłem.
Proszę o pomoc.
Cwikla
Kot

Dołączenie: 26 Kwi 2009, 14:48
Ostatnio był: 24 Lut 2012, 18:36
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Niewidzialna ściana,inne?(Limańsk)

Postprzez ffhero w 29 Kwi 2009, 17:12

Za ten temat należy ci się warn,ale odpowiem ci na to pytanie.Jest to anomalia czasoprzestrzenna.
ffhero
Kot

Dołączenie: 11 Sty 2009, 11:04
Ostatnio był: 04 Sie 2011, 22:45
Frakcja: Wolność

Postprzez Cwikla w 29 Kwi 2009, 17:36

Dobrze, przepraszam. Dopiero co niedawno zaczęłem grać - niespotkałem się z czymś takim i nie wiem jak to przejść.
A, to mnie nie przenosi jak coś taka sciana i nic wiecej.
Cwikla
Kot

Dołączenie: 26 Kwi 2009, 14:48
Ostatnio był: 24 Lut 2012, 18:36
Frakcja: Samotnicy

Postprzez Medium w 30 Kwi 2009, 08:14

Jeśli dobrze zrozumiałem nie doszedłeś jeszcze do kanału, czyli wcześniej nie skręciłeś w prawo w podwórko, a później przejście przez pierwsze piętro budynku.

Jeśli jesteś za kanałem musisz przejść pomiędzy anomaliami i znaleźć przejście jest przez autobus.

Pozdrawiam

Medium
Medium
Stalker

Dołączenie: 01 Wrz 2008, 08:29
Ostatnio był: 30 Gru 2009, 23:59
Miejscowość: Ełk
Kozaki: 1

Postprzez tidius1 w 03 Maj 2009, 03:58

Nie wiem czy myślę o tym samym miejscu- zaraz po tym jak "oczyszczasz chatkę z Monolitu"? Jest tam kilka baniek? Już kiedyś o tym pisałem- musisz je ominąć, a przy ostatniej wejść na autobus, bo inaczej jej nie ominiesz. Jeśli mówię o czym innym, to przepraszam ;)
tidius1
Kot

Dołączenie: 09 Gru 2008, 18:34
Ostatnio był: 03 Maj 2009, 04:20
Kozaki: 1

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 3 gości