Tekstury z CS do ShoC'a?

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Tekstury z CS do ShoC'a?

Postprzez Irrhas w 24 Kwi 2009, 00:58

Witam
To mój pierwszy post :wink:
Mam pytanko,czy jest możliwość "wrzucenia" tekstur (otoczenie,budynki,drzewa;itp.) z CS'a do SHOC'a?
PS.Użyłem opcji szukaj...i nic.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Image
Irrhas
Kot

Dołączenie: 24 Kwi 2009, 00:20
Ostatnio był: 23 Cze 2009, 16:51
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: --
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Tekstury z CS do ShoC'a?

Postprzez caleb59 w 24 Kwi 2009, 11:16

Nie ma takiej opcji i nigdy nie bylo...
Wprawdzie mozna cos tam eksperymentowac z modelami broni ale nie zawsze bron taka wyglada w SoC jak powinna (np. VSS Vintorez)...
                        Image
| Ryzen 7 5800X3D | 32GB DDR4 RAM | RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X RAM | Windows 11 Pro x64 |
Awatar użytkownika
caleb59
Administrator

Dołączenie: 23 Sie 2008, 18:59
Ostatnio był: 12 Lis 2024, 20:23
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 672

Re: Tekstury z CS do ShoC'a?

Postprzez Irrhas w 01 Maj 2009, 00:41

Huh...udało się "zmienić" teksturkę drogi (asfalt?) na tę z CS'a.Niestety większość nazw tekstur z CS'a nie pokrywa się z tymi z ShoC'a.
Podmieniłem "teksturkę" broni (Ak74 i mp5) na tą z Cs"a i mam wrażenie że wygląda to lepiej;być może moje wrażenie jest spowodowane przekopywaniem się przez wszystkie teksturki :( .
PS.Czy ktoś z moderów ma pojęcie za co odpowiadają rozszerzenia THM(?) obecne w CS'ie?
Image
Irrhas
Kot

Dołączenie: 24 Kwi 2009, 00:20
Ostatnio był: 23 Cze 2009, 16:51
Ulubiona broń: --
Kozaki: 0

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 29 gości