Moderator: Realkriss
Bo głYpi jesteście.Dobrze pisał, to go wypierdYliliście warnem, a ja wam bym dał warna za chodzby te wypowiedzi w stylu chÓja.Nie jesteście lepsixKoweKx napisał(a):A znikaj sobie, naprawdę będziemy płakać nad twoim odejściem
szkoda, że nie mogłeś jak dziecko napisać tego w PW, a nie w poście i szkoda że jak dziecko się przekomarzasz, choć pisze ci kilka osób, że macie wadyxKoweKx napisał(a):Szkoda tylko, że zachowałeś się, jak dziecko i nie potrafiłeś użyć Wyszukiwarki
ciekawe czy ty byś focha nie miał, jakby cie w bezczelny sposów gnojki, które z dupy wyszły traktowały jak śmiecia i pisały takie zryte popisy.Ciekawe co byś mówił, jakby cię wypieprzyli za sprawiedliwe oburzenie panie "dojrzały".Skąd sądze że gnojki.Bo widac po pisaniu i po kulturze "ku#wa mać- język adminów"xKoweKx napisał(a):No, ale tak to jest, dziecko ma focha za jednego warna.
Powiem ile mam lat.Mam lat więcej niż ty i nie muszę ci tego dokładnie mówić, bo 16-17 latki(wy, bo na tyle oceniam) mają kompleks zaniżania wieku i jak napiszesz 30, to obniżą na 16, a jak napiszesz że 24, to na 13 i tak dalej.jak napiszę prawdę, to pomyślą że łgam i tak to jestxKoweKx napisał(a):Te, panie dorosły, powiedz pan ile ty masz lat? Stawiam, że pewnie kolejny 13-latek na forum. Śmieszne?
Pisałem- powiedz, bo głowy se taką piaskownicą nie będę zawracać.Też mi coś.Odpowiadam na głupotę i dziecinne głupie teksty mądrale.Komu by się chciało tu być, jak nie dlatego, aby popatrzeć na dziwnych adminówxKoweKx napisał(a):No to po co na nim piszesz?
xKoweKx napisał(a):Regulamin po to jest, aby go przestrzegać, tak jak w prawdziwym życiu prawo- zabijesz, to idziesz siedzieć. Tutaj reguły są troszkę łagodniejsze
Ty mówcie se do swoich żon, a na forum jest per panxKoweKx napisał(a):Z takimi dziećmi, jak Ty te forum takie będzie
To się śmiej.Ja osobiście nie widzę niczego śmiesznego, ale widać dla ciebie użytkownik, nawet 13 letni znaczy tyle co zwykłe gów#o, więc nie ma o czym z wami gadać.Śmiej się i wrzuć se w humor.ŚMIEJCIE SIĘ WSZYSCY.HA HA HA HA, co popieracie administracjęxKoweKx napisał(a):Podchodzicie do wszystkiego trochę zbyt emocjonalnie. Ale chociaż jest z czego się pośmiać
Coś brzmiało to wypier##laj dokładnie.Niezłe cośxKoweKx napisał(a):Crisu ci też na ten temat coś powiedział.
Już ci powiedziałem.Zero emocji nie oznacza że nie jest się dorosłym.Po tym widać że pragniesz udawać dorosłego, a nie jesteś.To jest bardzo śmiesznexKoweKx napisał(a):Podchodzicie do wszystkiego trochę zbyt emocjonalnie
Nie jestem tu by się bawić, ale by wam cosik do główeczki wbić- kołek olśnienia.Dlaczego piszę tu?Sam nie wiem.Jak ludzie pieprzą to opieprzam.Taki zwyczaj.Jestem nerwowy i tyle, ale nie wmawiaj mi 13 lat.a zresztą.Bronisz w stalkera 10 latkowi grać.Mój brat w to gra i ma dopiero 11 lat, a ja mu nie robię foch, bo gra nie jest agresywna wogóle.Nawet nie ma krwii, ani brutalności.jest to klimat i odziwo GTA sprzedają dzieciom, a stalkera wy boicie się udostępnić.Niepoważne to jest.dziecko jak zobaczy wasze popisy i przekleństwa, to przestanie tu włazić.dorośli też się znudzą i powiedzą:mamy to forum w d.xKoweKx napisał(a):Kolejny objaw twojej hipokryzji.
oto kolejny nieuczciwy przypadek.Natychmastowy ban, bez ostrzeżeń- NAGIĘCIE REGUŁ.Tez tak tutaj miałem, dlatego jestem taki cięty.Zostałem raz zbanowany za zwykły temat z odpowiedzią co to do cholery?Powód zbanowania to był: wyjdz człowieku i tyle.Paranoja.Microtus napisał(a):A dlaczego bo zdażało mi się pisać na pewnego Admina (nazwy nie wymienię), który rzadko bywa na forum i o dziwo jego reakcja była natychmiastowa. Po pewnym czasie zrozumiałem czemu ale przemilczę... No i zazwyczaj byłem banowany za np: "powód: Wypad" "powód: obrażanie". A co ciekawe chyba nigdy warna nie dostałem
ja też już nie chcę.Mam dosyć nieprzejednanego gadania w pustą ścianę, bo admini myślą jedynie o jednymMicrotus napisał(a):Teraz mam to w dupie bo co się będę użerał z dziećmi
po co przemilczać jak się wydaje na siebie wyrok bana.Więcej odwagi.Niech wiedzą wszyscyMicrotus napisał(a):Po pewnym czasie zrozumiałem czemu ale przemilczę... No
Bo głYpi jesteście.Dobrze pisał, to go wypierdYliliście warnem, a ja wam bym dał warna za chodzby te wypowiedzi w stylu chÓja.Nie jesteście lepsi
szkoda, że nie mogłeś jak dziecko napisać tego w PW, a nie w poście i szkoda że jak dziecko się przekomarzasz, choć pisze ci kilka osób, że macie wady
ciekawe czy ty byś focha nie miał, jakby cie w bezczelny sposów gnojki, które z dupy wyszły traktowały jak śmiecia i pisały takie zryte popisy.Ciekawe co byś mówił, jakby cię wypieprzyli za sprawiedliwe oburzenie panie "dojrzały".Skąd sądze że gnojki.Bo widac po pisaniu i po kulturze "ku#wa mać- język adminów"
Powiem ile mam lat.Mam lat więcej niż ty i nie muszę ci tego dokładnie mówić, bo 16-17 latki(wy, bo na tyle oceniam) mają kompleks zaniżania wieku i jak napiszesz 30, to obniżą na 16, a jak napiszesz że 24, to na 13 i tak dalej.jak napiszę prawdę, to pomyślą że łgam i tak to jest
Widzę.są tak łagodne, że admini klną, a my nie.Są tak łagodne, bo to niepoważne forum i postępujecie równo z chumorkami.raz warn, raz łagodność- zamiast surowe sprawiedliwe traktowanie(WARN DLA MNIE NIE JEST SPRAWIEDLIWY)
ale widać dla ciebie użytkownik, nawet 13 letni znaczy tyle co zwykłe gów#o,
.Po tym widać że pragniesz udawać dorosłego, a nie jesteś.To jest bardzo śmieszne :D
za to tylko że ktoś proponuje nowego opowiadacza
To może założymy nowy dział na forum, gdzie biedni młodsi stalkerzy będą się bić z adminami myśląc, że coś im to da. A tak w ogóle skoro EFO odszedł, to czemu ten temat nie jest jeszcze zamknięty?Terminus napisał(a):Na litość. Kolejna na forum dyskusja o forum...
Powróć do Teksty zamknięte długie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości