Delat napisał(a):Znalazłem parę różnych rzeczy które mnie irytują, dlatego też od dłuższego czasu coraz częściej używam modów Niedawno zainstalowałem OL 2.2 i chciałem dodać Arsenal mod razem z fix ale coś sie popsuło... Ogólnie gra podoba mi się bardziej i nie widzę w niej większych błędów grając na modach. Choć jeśli miał bym teraz grać w Stalkera bez modów, raczej uciekł bym sprzed monitora :p
Z tym się zgadzam.Nie pisz tego w każdym temacie, nawet jeżeli rzeczywiście tak jest.Zażalenia składaj prywatnielol-zawodowy stalker napisał(a):Będziesz teraz we wszystkich postach pisał żale co do Twego tematu, teraz każdy taki temat będzie Ci się wydawał podobny?
Cierpliwość kiedyś się kończy, więc nie wkurzajmy już nikogo i zakończmy na ten temat dyskusję "zawodowy stalkerze", zanim admini się wkurzą za trzy wiadomości w trzech tematch.Pilnuj się człowieku.Emocje prywatnie, a na forum esencja wypowiedzi.Jak chcesz ankiet to je rób, tylko z sensem rzeczywiście.Alpha napisał(a):dziwie się adminow mają do ciebie niezłą cierpliwość hehe
Owszem podobny.Przejrzyj dokładnie temat i zobacz, za co wylądował w .......lol-zawodowy stalker napisał(a):I znowu temat podobny do mojego" stalker wady i poprawki.Globalna dyskusja"
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości