Imbefalasion napisał(a):Wcześniej ktoś podał teorię, żeby wojsko skończyło z Zoną poprzez bombardowania itd.
Sleszu napisał(a):Komu na rękę będzie zniknięcie zony? Wojsku/rządowi? Wojsko trzepie kasę na stalkerach, rząd nie ma nic przeciwko, gdy to stalkrzy+powinność= bawią się w zonie w polowanie na mutków i artefakty, zmniejsza to straty żołdaków i cierpienie ich matek - a kasa idąca na sprzęt dla powinności to pikuś przy mamonie, jaką rząd otrzymuje z zach. w celach - znowu się powtórzę - "ochrony świata przed złem zony". Idziemy dalej - wojskowe akcje w głębi zony. Czemu nie wysyłać tam stalkerów?? Spytajcie samych siebie, czy chcieli byście, aby rządowe badania wyszły na jaw?

Alpha napisał(a):...niemożliwe jest żeby zona mogła "oddać" za to co wojsko mogło by jej zrobić, przecież zona to nie człowiek...
... Tam, gdzie mutacja stała się szarą codziennością, kto ma decydować o tym, co normalne? Tam, gdzie nauka uległa wypaczeniu, kto ustala, co jest prawdą? Przetrwanie to podstawowy cel każdego z mieszkańców tej zbeszczeszczonej krainy...

Alpha napisał(a):jest żeby zona mogła "oddać" za to co wojsko mogło by jej zrobić, przecież zona to nie człowiek nie wiem co ma robić, ten wielki wrzud na planecie nie myśli!.

Ppor. Wasiłow napisał(a):Ja tych ludzi podziwiam
Ppor. Wasiłow napisał(a):Pomimo tego, że napisałeś już kilka postów na ten temat nie dali ci warna.
Ppor. Wasiłow napisał(a):"Wasiłow przeczytał post Zawodowca i się wnerwił. BARDZO SIĘ WNERWIŁ.
Ppor. Wasiłow napisał(a): Przestań się Kulwa

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość