Eredod napisał(a):Ta ? Szacunek ? Za co ^^ ? Za to że wpakują Ci kulkę w plecy kiedy nie patrzysz ? lub za to że przez ich skrajność ludzie z kordonu muszą przechodzić pod nasypem kolejowym przez tunel pełen anomalii zamiast normalnie dróżką ? ^^
Dobra no możemy oddawać im za to szacunek ;> ja znam tylko jedną metodę jego wyrażania dla tych panów -> Vintar BC ;]
xKoweKx napisał(a):Co do Armii- z jednej strony nie podoba mi się to, co robią. Co ich obchodzi Zona, która jest zamieszkała przez inne stworzenia i ludzi, którzy olali ich kraj?
Alpha napisał(a):Mam pytanie grałeś w czyste niebo ? tam jak gość oceniał to gre to mówił też o frakcjach i w tym wolności, gdy mówił o nich to powiedział że są to hipisi palą zielsko cały czas i wszystko mają w dupie o to mi chodzi.
PS.Bez obrazy jesteś taki przemądrzały bo jesteś adminem.
Alpha napisał(a):Tak ale samotnicy to zwykli ludzie najczęściej cywile kturzy przybyli do zony żeby się wzbogacić oczywiście tworzą grupy ALE oni nie głoszą i nie prubóją żeby w zonie powstała anarchia czyli totalny chaos, wolność chce aby można było sobie wejść do zony, że każdy ma prawo tam przebywać, pozatym większość ludzi wolności to kryminaliści.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość