Jacsinta napisał(a):ja mam to samo ...ratuje kretowi zycie i uciekamy pod drzewa przy kanale, pytam sie kreta .. potem wchodze do kanalu i rozwalam wszystkich ... ale gdy wychodze z kanalu to kret biegnie znowu do tej fabryczki i go zabijaja ?? - co robic ??
Może ma unikatową broń, ale to tylko walker na inne naboje 9/18 mm.Chyba dla takiej broni nie ma co zabijać człowieka, który jest niewinny.Ale to juz sprawa indywidualna.Ropasiak35 napisał(a):E tam.... . Mi zabili kreta i co? Mogłm dać dalej fabułe czemu? Przeszukując jego rzeczy dostałem właśnie info o kryjówce. Nawet jak ci zabiją Kreta to i tak możesz dać fabułę dalej.Ropasiak35 napisał(a):Mi zabili kreta i co? Mogłm dać dalej fabułe czemu? Przeszukując jego rzeczy dostałem właśnie info o kryjówce. Nawet jak ci zabiją Kreta to i tak możesz dać fabułę dalej.
Masz dwa błędy ortograficzne- "mogłm" i "ci"
Zgadzam się z tym ropasiak 35.Zabicie kreta i brak info od niego nie wpływa na zmianę gry.Do schowka mozna wejść samodzielnie i też masz dalej fabułę ze StrielokiemDarkBasic9 napisał(a):Dobrze jest też po rozmowie zabić Kreta, ponieważ ma unikatową broń.
Powróć do Pytania i odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 28 gości