Stawiam, że nawet jak kupisz gnata za 3 bańki to cię wyśmieją. Z tego co widziałem na stronkach typu bron, czy militaria to ładne pukawki zaczynają się dopiero od jakiś 1500zł. Także niema zmiłuj, jak się chce powalczyć to niestety trzeba się liczyć z kosztami, i to nie byle jakimi. Pozdrawiam.
Evilijo napisał(a):Stawiam, że nawet jak kupisz gnata za 3 bańki to cię wyśmieją. Z tego co widziałem na stronkach typu bron, czy militaria to ładne pukawki zaczynają się dopiero od jakiś 1500zł
Zaczynają się już od 1000 zł jednak zależy od firmy np CA oraz G&P ma dobry szpej za 1300 zł TM jest tańsze pewnie za te 300 zł kupisz kałacha CYMY nikt normalny nie powinien ciebie wyśmiać ,ponieważ każdy kiedyś zaczynał. Oczywiście nie zdejmiesz gościa np ze snajperka 550 FPS ale liczy się przede wszystkim dobra zabawa.
MI najbardziej zależy na tym całym klimacie, mogę nawet biegać za pijawkę muhahaha.
Nie no, zawsze takie coś chciałem zrobić w klimatach stalkerowych ale nie miałem ekipy nawet do zabawy, nie mówiąc o poważnej grze. A znając życie, zawsze znajdą się ciule którzy są elo pr0 i mają broń za 1.5k i kozaczą.