Wassilij Zaitsev napisał(a):On ma pirata! Bo ma go po angielsku. Admin! Ban him! A co do twojego problemu to... LeĆ do sklepu po oryginał.
Freezen360 napisał(a):]Piratów na tym forum nie tolerujemy, najlepszym wyjście jest polecieć do sklepu po oryginał. Żegnamy pana.
Witajcie,
Po wielogodzinnych poszukiwaniach i w necie, i w wild territory odpowiedzi na moje pytanie - poddałem się.
Ale do rzeczy:
Na wersji 1.0006 otrzymałem automatyczną misję od Barkeepa "Eliminate Mercs and Bandits in Rostok". Ponoć misja ta ma buga, ale idzie ją przejść... Ktoś napotkał podobny problem ? Przy samym wejściu od do Wild Territory spotykam kilku członków powinności biegających tam i z powrotem, i nic ponadto - wykończyłem wszystko co się ruszało w miejscu, gdzie miała się rozegrać ta misja. Szukałem też odpowiedzi przy wyjściu do Yantaru - tam regularnie pojawiają się ludzie (budynek przy torach i zawalonym wejściu do podziemi), ale ich likwidacja nie przynosi efektu. Poradźcie proszę, drugi raz już przechodzę tę grę i trzeciego nie będzie - prędzej będę grał w rzut dyskiem... :>
Powróć do Pytania i odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości