[PYTANIE] ABC Inferno Zlote MP5

Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).

Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.

Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.

[PYTANIE] ABC Inferno Zlote MP5

Postprzez KrwawyDżon w 19 Mar 2009, 09:21

Witam
Zainstalowalem wlasnie ABC Inferno,i mam pytanie czy jest w nim zlota mp5,jak to bylo w zwyklym ABC? Jesli tak to gdzie ja mozna znalezc,albo jak ustawic zeby byla u Sidorovicha,oraz jak pozmieniac jej parametry. Jesli nie,to jak ja dodac i pytania powyzej.
Prosze o odpowiedz
Pozdrawiam
KrwawyDżon
Kot

Dołączenie: 08 Mar 2009, 14:16
Ostatnio był: 17 Lip 2010, 19:01
Frakcja: Zombie
Ulubiona broń: Balance IL 86
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: ABC Inferno Zlote MP5

Postprzez Raven422 w 19 Mar 2009, 21:32

Złoty MP5 jest chyba u Barmana do kupienia. A jeśli nie ma to ma go chyba jakiś stalker w Prypeci. Głowy nie dam, bo całego ABC nie przeszedłem. Można też zawsze edytować plik handlarza :).
Awatar użytkownika
Raven422
Tropiciel

Dołączenie: 21 Cze 2008, 19:20
Ostatnio był: 28 Wrz 2016, 13:35
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2
Kozaki: 20

Re: ABC Inferno Zlote MP5

Postprzez Alpha w 08 Kwi 2009, 22:10

Handlarz ma tą broń, ja jej nie kupiłem wydawałem kase na co inne. A tak wogule to co ta broń taka dobra jest czy co?
Awatar użytkownika
Alpha
Kot

Dołączenie: 19 Mar 2009, 18:02
Ostatnio był: 13 Sie 2009, 18:17
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Lightened IL 86
Kozaki: 3

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości