Stalker MP - rozczarowanie...

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Stalker MP - rozczarowanie...

Postprzez Hassta w 05 Mar 2009, 22:19

Witam,
zakupilem gierke stalker:cien czarnobyla zainteresowal mnie klimat zniszczonego swiata, rosyjskie wstawki i lokalizacja... Gra posiada elementy rpg mamy plecak do ktorego zbieramy pierdoly i robimy questy... Single player naprawde trudny i wciagajacy... Poniewaz kupuje gry glownie dla trybu multi liczylem, ze rozgrywka bedzie podobna jak w SP... Niestety tak nie jest... Mamy tylko DM i Artefakty w dodatku w bardzo ubogim wydaniu... Jestem nieco rozczarowany...

Jest jakis MOD do MP, w ktorym zdobywamy poziomy, zbieramy graty i zadkie itemy?? (taki MMO bardziej ;) )

Pozdrawiam!
Hassta
Kot

Dołączenie: 04 Mar 2009, 00:16
Ostatnio był: 13 Mar 2009, 00:32
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Stalker MP - rozczarowanie...

Postprzez adrianpl w 06 Mar 2009, 13:23

Niema niestety.

Następnym razem bardziej wysilaj się przy odpowiedzi bo zarobisz warna. -V
adrianpl
Kot

Dołączenie: 26 Lut 2009, 23:36
Ostatnio był: 10 Mar 2009, 15:28
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: Kora-919

Postprzez lol-zawodowy stalker w 17 Mar 2009, 21:19

CÓż jeśli stalker ci nie odpowiada polecam inne gry.Ja zawsze czytam co kupuję.Gry dla mul to bardziej polecam CS albo Crysis.Ostatecznie może być fear lub timeshift.Stalker jest raczej najlepszy w single player :D
Awatar użytkownika
lol-zawodowy stalker
Kot

Dołączenie: 11 Mar 2009, 13:03
Ostatnio był: 16 Kwi 2009, 15:23
Miejscowość: Baza monolitu
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: FT 200M

Postprzez dragon22 w 23 Mar 2009, 22:02

Taa.N trafiłeś w nieodpowiedni cel-jak to się mówi.Kupiłeś złą grę,tzn niepasującą do ciebie.Proponuję poszukać w internecie.Może natrafisz na jakieś gry bardziej MMo.Ja jedynie znam Guild Wars- całą fabułę-to jest mmo gdzie masz współpracę itdTak czy owak życzę szczęścia w szukaniu :D
Dobra broń nie wystarczy.Bez celnego oka tylko wariat wybiera się do Zony
Uwaga.Pojawił się kolejny rozdział powieści pod tytułem "zły cień"- trzy rozdziały.Proszę o komentarze i oceny rozdziałów
Awatar użytkownika
dragon22
Stalker

Dołączenie: 11 Mar 2009, 12:15
Ostatnio był: 21 Kwi 2009, 19:29
Miejscowość: Czerwony las
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: --
Kozaki: 1

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości