Modyfikacja

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Modyfikacja

Postprzez Kliksio w 14 Mar 2009, 20:23

Mam pytanie.Jak mogę zmodyfikować broń(ew. szyna ),by przyczepić do niej np.granatnik.Bez żadnych modów(czytałem FAQ i nic).Czy istnieje jakiś specjalny NPC,który mi to zrobi?
Kliksio
Kot

Dołączenie: 14 Mar 2009, 19:22
Ostatnio był: 26 Cze 2010, 18:03
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Modyfikacja

Postprzez Strzelec w 14 Mar 2009, 23:58

Istnieje szukajka. Fail , że tak powiem. (Pomijając , że nie w tym temacie. Czyli w sumie dwa wykroczenia.)
Image
Awatar użytkownika
Strzelec
Stalker

Dołączenie: 06 Lis 2008, 22:26
Ostatnio była: 21 Lip 2018, 21:22
Miejscowość: Kinsela
Frakcja: Wojsko
Kozaki: 1

Re: Modyfikacja

Postprzez Lukass1613 w 15 Mar 2009, 02:30

A ty strzelcu zamiast pomóc nowemu użytkownikowi to co administrator jesteś, żeby wyliczać wykroczenia? Nie spamuj bo to też wykroczenie wiesz? Od takich rzeczy są odpowiednie osoby na forum. A co do pytania kolegi to granatnik można zamontować sobie samemu ale nie do każdej bronii. Nie do każdej on pasuje a niektóre wogóle nie mają możliwości modyfikacji.
"Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony"
Awatar użytkownika
Lukass1613
Tropiciel

Dołączenie: 08 Mar 2008, 23:34
Ostatnio był: 03 Lut 2017, 15:56
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 4

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości