Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Od razu zaznaczam, że zdarzyło mi się to po raz pierwszy, a jeszcze pół roku temu grałem w Stalkera i wszystko działało poprawnie. Otóż podczas włączania nowej gry następuje dziwne podzielenie obrazu - jedna jest w miarę normalna, natomiast druga żółta (lub czarna). Zainstalowanie patcha i zmiana ustawień graficznych nic nie dała.
Mój sprzęt, tak po krótce: GeForce 8600 GT AMD Athlon 4200 (dwurdzeniowy) 2 GB RAM
ewentualnie spróbuj przeinstalować dx'a , i pytanie czy przez te pół roku odinstalowywałeś grę ? czy siedziała na kompie i po prostu ją włączyłeś po przerwie ? obawiam się że jeżeli reinstall Ci nie pomoże to pozostanie Ci przeinstalować system ^^