problem z save'ami

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

problem z save'ami

Postprzez n1t4chi95 w 08 Mar 2009, 10:52

mam pewien problem z save'ami w stalkerze... Mogę zapisać ale gdy je zapiszę a potem chcę odpalić jaki kolwiek save to mnie wywala do pulpitu bez żadnego bugtrapa...jak coś to żaden błąd moda... bo tak się dzieje odkąd usunąłem wszystkie save gdyż miałem ich ponad 20 z poprzedniej instalacji i się gubiłem... chyba brakuje jakiś plików do odczytania zobaczcie na poniższy screen i powiedzcie co miałbym zrobić... [reinstal nie pomaga...]

tu jest screen moich wszystkich plików w folderze save

Image

a jak coś to oryginał...
n1t4chi95
Kot

Dołączenie: 07 Mar 2009, 20:17
Ostatnio był: 24 Sie 2012, 00:54
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: --
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: problem z save'ami

Postprzez nagyatsu w 08 Mar 2009, 14:58

Może jak usuwałeś te "niepotrzebne" savy to pośród nich był jakiś pliczek konfiguracyjny, bądź log, który był niezbędny do czytania savów?
Nie dam głowy za to, ale to tylko pomysł. Nie wiem czy STALKER tworzy takowy plik czy nie.
Image
Awatar użytkownika
nagyatsu
Łowca

Dołączenie: 21 Cze 2007, 21:25
Ostatnio był: 24 Sie 2015, 18:02
Miejscowość: krk city
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 2

Postprzez Niebanalna w 08 Mar 2009, 16:34

Jaki patch, oryginał? U mnie nie ma żadnego save-loadera, jest tak samo u Ciebie i działa jak natura chciała. Może właśnie chodzi o patch, wtedy miałeś patcha - save - reinstall - patcha nie ma, sejv nie działa.
Była i się zmyła, ot co.
Awatar użytkownika
Niebanalna
Stalker

Dołączenie: 30 Sie 2008, 20:57
Ostatnio była: 23 Paź 2024, 15:14
Miejscowość: Schron 13.
Ulubiona broń: IL 86

Postprzez n1t4chi95 w 08 Mar 2009, 18:04

ten sam patch bo by mi abc inferno nie chodził.... [1.0.0.4]

teraz jakoś mi sie udało i działa po totalnym reinstalu...
n1t4chi95
Kot

Dołączenie: 07 Mar 2009, 20:17
Ostatnio był: 24 Sie 2012, 00:54
Ulubiona broń: --

Postprzez Eredod w 21 Mar 2009, 21:23

mam dokładnie ten sam problem... proszę o pomoc. Zrobiłem już reinstalle, wszystko co się tylko dało. A i tak nie mogę wczytać żadnego zapisu. Nawet te save'y które robię "na świeżo" nie działają. Robiłem reinstall kilka razy, zaczynałem grę od nowa, i nic.

Problem pojawił się po raz pierwszy po instalacji Sleep moda, ale już go dawno wywaliłem. nic nie pomaga o.O
ktoś ma jakieś propozycje ?

a i mam wersje gry 1.0.0.5

edit
co rozumiesz przez totalny reinstall ? skoro wcześniej pisałeś że reinstall Ci nie pomógł a totalny owszem to wyjaśnij prosze :P

edit 2
jee pojawił się Bugtraper.

http://img208.imageshack.us/my.php?imag ... tuuwyg.png

edit 3

Problem rozwiązany... na razie działa wszystko dobrze. Odpaliłem trochę starszy zapis. Wyszło na to, że bug był powodowany zmianą w config'u dotyczącą udźwigu postaci. (tego wg. tutoriala tutaj na forum ad modyfikacji do stalkera soc)
Awatar użytkownika
Eredod
Kot

Dołączenie: 11 Cze 2008, 11:47
Ostatnio był: 07 Lip 2014, 16:58
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 1

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości