Zmiana frakcji.

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Zmiana frakcji.

Postprzez zebrantez w 06 Mar 2009, 17:42

Jako że jestem nowy na forum to sie przywitam:)
Dzień dobry .

Mam pytanko do zgromadzonych. związane z problemem zmiany frakcji. Nadmienię że gierka oryginalna na paczu 08 bez żadnych modów.
Przeszedłem ja już 2 razy, a teraz postanowiłem sobie pobiegać i pozwiedzać. Mój problem polega na tym że po przyłączeniu się do stalkerów w kordonie nie mogę zmienić frakcji (freedom). Na początku jak gadam z dowódca w jego kanciapie to mówi, że pierwsze muszę im pomóc. Rozwalam wszystkich na farmie, potem odbijam anteny następnie rozpiprzam w mak bandytów w fabryce i dalej nic tylko tym razem mówi do mnie, że definitywnie powinienem dołączyć, ale potem dalej coś bulczy że jeżeli by zginęło paru od nich czy coś w ten deseń i jak by coś to sie odezwie i tyle od niego słyszałem. Nie wiem czy to ja coś źle zrobiłem czy w ogóle można zmieniać frakcje. (w manualu nic o tym nie pisza).

Pzdr i dzieki za pomoc.
zebrantez
Kot

Dołączenie: 05 Mar 2009, 09:33
Ostatnio był: 01 Mar 2015, 16:07
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Zmiana frakcji.

Postprzez zebrantez w 06 Mar 2009, 19:55

ja pierdykam może byś mi łaskawie podpowiedział co mam wpisać w szukajce żeby znaleźć coś konkretnego?!?
nie pytał bym jak bym znalazł...

Bo próbowałem wszystkiego i dalej nic .

btw. czy tutaj wszyscy sa tacy mili?
zebrantez
Kot

Dołączenie: 05 Mar 2009, 09:33
Ostatnio był: 01 Mar 2015, 16:07
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 0

Postprzez von Carstein w 06 Mar 2009, 20:08

Na litość Boską. Skończ pisać te durne posty! Twoja gra nie jest uszkodzona. Musisz iść do Agropromu aby rozwiązać tamtejsze problemy, a dopiero potem będziesz mógł się przyłączyć do każdej (no prawie każdej) frakcji w CS.
I proszę cię grzecznie - korzystaj z tej je***ej wyszukiwarki. Za swoją ignorancje powinieneś dostać warna (lub bilet na spotkanie z plutonem egzekucyjnym :D ).
Ps. Podobno przeszedłeś CS dwa razy i nie wiesz o takich prostych rzeczach:?:
Awatar użytkownika
von Carstein
Weteran

Dołączenie: 28 Lut 2009, 15:00
Ostatnio był: 05 Kwi 2018, 12:01
Kozaki: 43

Postprzez Crisu w 06 Mar 2009, 20:31

zebrantez napisał(a):czy tutaj wszyscy sa tacy mili?
Oczywiście, że tak. Miło, że nas doceniasz.

A teraz spójrz...
Ppor. Wasiłow napisał(a):Za swoją ignorancje powinieneś dostać warna
Całkowita racja. Bądźmy więc mili i sprawiajmy ludziom radość.

Wniosek...? Wyszukiwarka nie gryzie skoro inni nie mają tego problemu, a w dodatku istnieją odpowiednie od tego wątki.
"Дай мне мой респект, не больше не меньше."
Awatar użytkownika
Crisu
Legenda

Dołączenie: 05 Paź 2007, 20:16
Ostatnio był: 26 Sty 2017, 10:51
Kozaki: 47

Postprzez von Carstein w 06 Mar 2009, 20:44

Ech............ Jak ja lubię pomagać uszczęśliwiać ludzi. A każdy sposób jest na to dobry (jednak ja bym dalej proponował zastosować pluton egzekucyjny. Taka mała prewencja, a zarazem lekcja dla innych)
Miejmy nadzieje Zebrantezie, że czegoś nauczyłeś się dzisiejszego dnia!
Awatar użytkownika
von Carstein
Weteran

Dołączenie: 28 Lut 2009, 15:00
Ostatnio był: 05 Kwi 2018, 12:01
Kozaki: 43

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości