"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
Mnie jak najbardziej działa... A mówiłem wczoraj, że będą problemy bo wszyscy rzucą się na to. Nic dziwnego. W każdym razie - u mnie śmiga bez problemu. Co prawda po 25-29kb/s, ale to normalne gdy tyle osób ciągnie jeden i ten sam plik.
Każdy na forum wpisuje co ściąga. Inny już nie ściąga tego co inni ściągają. Po ściągnięciu umieszcza się na darmowym serwerze dla wszystkich i podaje się na forum linka.
To nie jest kwestia wiary, ale organizacji. Jeśli narzekacie na powolne ściąganie podałem sposób na przyspieszenie. Zapewne za dzień lub dwa będzie całość na torrentach i innych mirror'ach np. rosyjskich. Nie wiem, czy trzeba aż tak szybko, można poczekać i ściągnąć szybciej.
O żesz ty w morde koooooopany :O. Dzięki KoweK za cynka bo pewnie bym ten temat odkrył za pół godziny albo i dłużej . Ale chyba na razie wstrzymam się ze ściąganiem i poczekam na jakieś lepsze mirrory i całość. Nie mogę się doczekać aby w to zagrać
Posiadam już kilka partów i oto co udało mi się zdobyć! Jestem ciekaw teraz tylko, czy to coś będzie działać gdy zdobędę resztę partów. Jak coś nowego wygrzebie to dam znać.