Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Jak wlaczam gre i wybieram poziom trudnosci wczytuje sie gra i gdy wchodzi na "Zaczynanie nowej gry" to wywala mnie do Widowsa. Mam gre z platynowej kolekcji z patchem 1.006. Co moze byc przyczyna?
Teraz, wgralem gre od nowa i spatchowalem do wersji 1.006, wgralem moda daje new game, wybieram poziom trudnosci wczytuje i pisze to co wczesniej i wywala do windy BEZ zadnego komunikatu :p
Zaraz ja wywalę Ciebie bez żadnego komunikatu. Edytuj posty. -C17
Wejdź w dokumenty Udostępnione/stalker-soc/logs i daj to co zaczyna się od FARAL ERROR do samego końca. Podałem tylko lokalizację do XP. Nie wiem jak do Visty.
Aha i nie pisz double-postów, bo admini za to gonią .
[error]Expression : fatal error [error]Function : CStringTable::Load [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\string_table.cpp [error]Line : 53 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : string table xml file not found string_table_includes.xml, for language eng
Mogę się domyślać że chodzi o to że masz grę po Polsku i nie może odnaleźć ścieżki do ENG plików w gamedata.db9 ale może się mylę. A no dokładnie. Nie może odnaleźć jakiegoś opisu czy czegokolwiek z tekstów... - Michu
Wojna jest tylko kontynuacją polityki innymi środkami.