Problem z zadaniem w Agropromie

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem z zadaniem w Agropromie

Postprzez tomasiu-696 w 14 Wrz 2008, 11:15

Witam, mam problem przy Agropromie a dokładnie w miejscu gdzie musze zejśc do podziemi. Dostałem zadanie dotrzeć do dziury lecz gdy tam docieram stoi tam 3 stalkerów wpatrzonych w tą dziure i kompletnie nic nie mają do powiedzenia, a miałem dostać od nich broń. OK mówie broni mam dużo więc zejde bez ich pomocy. Wchodze do tej dziury w ziemi i wyskakuje komunikat: Potrzebne zezwolenie na zejście ! Mogę tylko nacisnąc TAK i nie wiem co dalej robić ? Ma ktoś jakieś pomysły lub miał to samo w grze ?

Ktoś na innym forum napisał mi że klikam TAK i idę na przod.
No właśnie o to chodzi że nie mogę iść na przód. Wchodze do dziury i wyskakuje ten komunikat, klikam TAK i mnie gra "obraca" w stronę wyjścia.

Chodzi o to miejsce: http://www.iv.pl/images/xhyuq65z5q2w3wm2r9o.jpg - powinien po wejściu tam wyskoczyć komunikat czy chcę przejśc do następnej lokacji (już nie pamietam jak dokłądnie) i tam powinienem kilknąć TAK lub NIE (czy chcę wejść) a jak pisałem u mnie jest tylko komunikat że potrzebne zezwolenie na zejście.

Czytałem poradnik gry-online i tych stalkerów co stoją przy dziurze nawet już snorki nie atakują. Po prostu stoją jak słupy i tylko można z nim pogadać o niczym ważnym.
tomasiu-696
Kot

Dołączenie: 07 Wrz 2008, 12:42
Ostatnio był: 24 Wrz 2008, 07:19
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Martha
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Problem z zadaniem w Agropromie

Postprzez Waluk w 14 Wrz 2008, 16:08

To może spróbuj ich zabić. U mnie oni ginęli jeszcze zanim do nich dotarłem. To na pewno kolejny bug, nie przejmuj się tym, bugów w tej grze jest więcej niż masz włosów na głowie.
Waluk
Stalker

Dołączenie: 14 Wrz 2008, 00:00
Ostatnio był: 22 Paź 2008, 01:07
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Storming Obokan

Postprzez ZIOM5000 w 22 Sty 2009, 16:56

Normalnie w grze powinno być tak, że gdy jesteś przy transformatorze prąd, tamci przy dziurze nadają komunikat o treśći : Cholera, znowu wyłażą! i z dziury wychodzi banda snorków. Zaczyna się strzelanina. Zazwyczaj nawet jak podbiegniesz im pomóc, oni i tak zginą, bo snorków jest pokaźna grupka, a powinniaczki nie mają zwyczaju odskakiwać w bok kiedy snork się na nich rzuca. Po zabiciu snorków zbierasz ammo z żołnierzy (nie dadzą ci broni, musisz "trochę im w tym pomóc :P", no bo w końcu nie żyją) i wchodzisz do dziury. Co dalej? To już zobaczysz sam, ale powiem, że ammo ci się przyda.
Pozdr.

P.S. A może spróbuj zainstalować Patcha. To na pewno naprawi błąd.
Image <--- One nadchodzą!
Awatar użytkownika
ZIOM5000
Kot

Dołączenie: 13 Lis 2008, 20:52
Ostatnio był: 11 Wrz 2011, 23:20
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2

Postprzez Czaro w 22 Sty 2009, 16:57

Ciesze się, że Chcesz pomóc ale nie odkopuj starych tematów :wink:. Problem został już pewnie dawno temu rozwiązany.
Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
Czaro
Weteran

Dołączenie: 18 Wrz 2008, 18:34
Ostatnio był: 15 Mar 2018, 22:14
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 24

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 25 gości